Productie-detail

De Speurneuzen

De Speurneuzen

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
7 waarderingen

Olivia schakelt de hulp in van de detective Basil om haar ontvoerde vader terug te vinden, maar zal het hem lukken om Olivia te helpen?

71 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

De animatiefilm "De speurneuzen" vertelt het verhaal over Olivia, wiens vader op de dag van haar verjaardag wordt ontvoerd door de vleermuis Frunnik. Olivia is intens verdrietig en besluit de hulp in te schakelen van de beroemde detective Basil. Al gauw ontdekken Basil en zijn assistent Dokter Watson dat zijn aartsvijand Professor Ratbout achter deze verdwijning zit. De professor heeft echter een duivels plan voor ogen en hij lokt Olivia, Basil en Watson in de val. Zal het hen lukken om het plan te dwarsbomen, de vader van Olivia te redden en voor eens en altijd af te rekenen met Professor Ratbout?

Professor Ratbout is ’s werelds misdadigste brein. Hij is een heuse genie, maar laat ondanks dat allerlei aanwijzingen achter. De spanning loopt hoog op wanneer de zoektocht naar zijn schuilplaats wordt gestart en er spannende achtervolgingen volgen. In de film komen verder af en toe moeilijke woorden voor zoals sinister, introspectief en impertinent. Deze woorden zijn in principe niet essentieel om het verhaal te volgen, maar ze kunnen wel voor verwarring zorgen. Het verhaal wordt ingeleid en afgesloten door een vertelstem.

Leeftijdsadvies

Qua leef- en belevingswereld sluit de animatiefilm ‘De speurneuzen’ aan bij kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen steeds logischer denken en zal de detective Basil hen aanspreken. Ook is Basil is een held, voor 6-jarigen zijn helden nog steeds belangrijk. Het avontuur in de vorm van een ontvoering met duidelijk onderscheid tussen goed en kwaad is voor hen duidelijk en spannend.

Jullie mening

Ook leuk

Game 6+ JR

Finding Nemo

Finding Nemo

Finding Nemo

Meer weten...

App 6+ JR

Look at me

Look at me

Look at me

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...