Productie-detail

Cheeese

Cheeese

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Geniet van leuke en grappige momenten waarbij voorbijgangers in de maling worden genomen.

15 min. : Nickelodeon. AL.

Beschrijving inhoud

Patrick Martens, (Zoop, Nick Battle) of Loek Beernink (Zoop, Nick Battle) presenteert een programma waarin nietsvermoedende voorbijgangers met een verborgen camera worden gefilmd tijden vreemde situaties. Zo worden ze in de maling genomen en aan het lachen gemaakt. Zo zal de cassière jouw boodschappen maar scannen met haar tong of je zal maar een brief willen posten en de brievenbus rent weg.

De afleveringen beginnen met een korte introductie van de presentator. Hij vertelt waar het filmpje over gaat. Vervolgens zal het filmpje, niet over het gehele beeld, getoond worden. Tijdens de presentatie en het uitzenden van het filmpje verandert de achtergrond van kleur. Tijdens de introductie zweven er eveneens allerlei dingen, achter de rug van de presentator, door het beeld. In sommige filmpjes wordt er af en toe een beetje Engels gesproken, bij de meeste filmpjes wordt er niet gesproken. De filmpjes worden ondersteund met vrolijke en leuke muziek die de grappige momenten extra benadrukken. Er is eveneens een lachband aanwezig. De scènes zijn gefilmd in doodnormale situaties, denkend aan de supermarkt, op straat of in een museum. De voorbijgangers weten van niets, maar worden achteraf ingelicht over het feit dat ze in de maling zijn genomen. De betreffende filmpjes bevatten veel beeldhumor. De presentator van "Nickelodeon Cheeese" sluit af met: "Say Cheeese en tot kijk".

Leeftijdsadvies

De afleveringen van 'Nickelodeon Cheeese' zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. De vele simpele, humoristische en grappige momenten sluiten aan bij deze leeftijdsgroep. Kinderen vanaf deze leeftijd kunnen een beter onderscheid maken tussen fantasie en werkelijkheid en begrijpen dat mensen in de maling worden genomen. Vanaf deze leeftijd hebben ze ook een grote voorkeur voor simpele humor.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Pluk van de Petteflet

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Arthur Christmas 3D

Arthur Christmas 3D

Arthur Christmas 3D

Meer weten...

App 6+ JR

Look at me

Look at me

Look at me

Meer weten...