Productie-detail

Charlie en de cijfers

Charlie en de cijfers

TV & Film VANAF 2 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
71 waarderingen

Leer tellen van 1 helemaal naar de 10!

5 min. : Baby TV. AL. : elke dag om 05:00 en 16:30 uur.

Beschrijving inhoud

In “Charlie en de cijfers” raakt de kijker door Charlie zijn belevenissen bekend met de cijfers één tot met tien. In een verhaaltje staat een getal centraal en deze komt veelvuldig aan bod. In het geval van het cijfer zes, worden wolken, bloemen of andere dingen die ze tegenkomen tot het cijfer 6 geteld. Het cijfer 6 helpt Charlie ook met het oplossen van een probleem. Zo moet Charlie bijvoorbeeld zes keer ruiken aan een magische bloem om van zijn niezen af te komen. De vuurvliegvriendjes van Charlie maken de getallen in de lucht.

Charlie praat met zijn getallenvrienden in een normaal spreektempo. Het beeld is rustig, het heeft een witte achtergrond, maar de getallen en andere objecten zijn kleurrijk. De aflevering eindigt altijd hetzelfde met het getallenlied.

Leeftijdsadvies

Vanaf 2 jaar komen kinderen in de fase dat ze cijfers gaan herkennen en dat ze steeds beter gaan tellen, met deze serie kunnen ze hiermee kennismaken. In combinatie met de verhaallijn, waar ze vanaf deze leeftijd ook steeds meer oog voor hebben, maakt het dat deze serie geschikt is vanaf twee jaar.

Jullie mening

Ook leuk

App 2+ JR

Baby Chef

Baby Chef

Baby Chef

Meer weten...

Boek 2+ JR

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Meer weten...

App 2-6 JR

nijntje in de sneeuw

nijntje in de sneeuw

nijntje in de sneeuw

Meer weten...