Productie-detail

Cats & Dogs - De Wraak van Kitty Galore

Cats & Dogs - De Wraak van Kitty Galore

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

De slechte kat Kitty Galore wil de wereld overnemen. De onhandige politiehond Diggs moet hier een stokje voor steken. Zal dit hem lukken?

82 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

De tweede film van Cats & Dogs begint met de meest gezochte slechte kat, Kitty Galore. Zij heeft van zich laten horen en wil de wereld overnemen met alle mensen als slaven. De onhandige politiehond Diggs wordt uitgekozen om voor de geheime honden dienst haar uit te schakelen. Hij wordt geholpen door een andere geheim agent van de honden, een geheim agent van de katten en een onhandige duif. Ze hebben maar twee dagen om Kitty uit te schakelen, daarna zal zijn namelijk het ‘oer’ geluid laten horen waardoor alle honden gek worden en mensen zullen aanvallen. Zal het Diggs en zijn vrienden lukken Kitty voor die tijd uit te schakelen?

In de tweede film van Cats & Dogs wordt duidelijk dat er ook goede katten in de wereld zijn. De hoofdrol is voor Diggs, een wat onhandige politiehond. In het begin vindt hij het nog fijn in het asiel, maar later wil hij echt niet meer terug. Doordat dit sterk aanwezig is, heeft deze hond zowel menselijke trekjes als gevoelens. Alle dieren hebben dit en hier sluit de humor op aan. Zo wordt Diggs verteld niet te verharen tijdens zijn transport omdat de stoelen net schoon zijn. Daarnaast is er ook veel beeldhumor aanwezig, bijvoorbeeld als Kitty Galore in een ontharing crème valt en als een naakte kat hieruit komt. De beelden volgen elkaar snel op, vooral tijdens de actie scènes in de film. Ook wordt er vlot gesproken.

Leeftijdsadvies

De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze kinderen zullen de humor in de film begrijpen. Ook vinden zij de avonturen die Diggs beleeft leuk en spannend. Het vlotte taalgebruik kunnen zij volgen. De actiescènes, zoals het achtervolgen van Kitty, zullen niet meer als eng worden beschouwd en daarnaast vinden zij het interessant dat het verhaal zich afspeelt in een ander land met een andere cultuur. Deze kinderen kunnen zich ook goed inleven.

Trailer

 

Bijzonderheden

  • De film is ook in 3D te bekijken.
Jullie mening

Meer van Cats & Dogs

TV & Film 6+ JR

Cats & Dogs (Als Kat en Hond)

Cats & Dogs (Als Kat en Hond)

Cats & Dogs (Als Kat en Hond)

Meer weten...

Ook leuk

App 6-10 JR

Osmo detective Agency

Osmo detective Agency

Osmo detective Agency

Meer weten...

Game 6+ JR

ZhuZhu Pets

ZhuZhu Pets

ZhuZhu Pets

Meer weten...

App 6-8 JR

Toca Nature

Toca Nature

Toca Nature

Meer weten...