Productie-detail

Camp Lazlo

Camp Lazlo

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

In het Kidney Kamp van padvinders ?De Beans Scouts? is alle rust verdwenen als de aap Lazlo erbij komt.

12 min. : Cartoon Network. AL.

Beschrijving inhoud

In de animatieserie "Camp Lazlo" doet hopman Lumpus er alles aan om orde en regelmaat in zijn padvindersgroep te brengen. Deze klus wordt echter een stuk zwaarder als de aap Lazlo zich bij de club voegt. Lazlo heeft zo zijn eigen manier om plezier te maken en problemen op te lossen. Hij zoekt samen met zijn vrienden Clam en Raj naar mogelijkheden om zoveel mogelijk plezier uit hun omgeving te kunnen halen.

De personages van Camp Lazlo zijn dierlijk van aard. De hoofdpersoon Lazlo is een slingeraap, Clam een witte neushoorn en Raj is een Indiase olifant (met accent en al). De jongens komen vaak in aanraking met de Bean Scout Code, die ze regelmatig breken als ze ongein uithalen. Deze ongein heeft vaak te maken met de omgeving en activiteiten van het Kidney Kamp. Hier komt ook veel humor aan te pas. Zo spelen de jongens een aflevering in een aantal planten die ‘meurkruid’ worden genoemd. De bloemen van de planten zijn vormgegevens als zweetvoeten en er komt een walm van de planten af. Ook speelt de serie met kleuren. De lucht is vaak geel en de bomen rood. De thema’s die belangrijk zijn in Camp Lazlo zijn vriendschap, problemen oplossen en natuur. Ook komen er soms morele boodschappen naar voren (moed tonen, rekening houden met elkaar).

Leeftijdsadvies

De serie "Camp Lazlo" is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes worden steeds belangrijker voor deze kinderen. Ook hebben 8-jarigen steeds meer de neiging om problemen zelf op te lossen. Mochten ze hulp nodig hebben, dan keren zij zich het liefst tot leeftijdsgenoten in plaats van volwassenen. Camp Lazlo sluit goed bij deze aspecten aan.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Hoe tem je een draak

Hoe tem je een draak

Hoe tem je een draak

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Knetter

Knetter

Knetter

Meer weten...

Game 8+ JR

Amika - Zoekspel

Amika - Zoekspel

Amika - Zoekspel

Meer weten...