Productie-detail

BZT Show

BZT Show

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
72 waarderingen

De BZT Show vervult wensen van kinderen: in een cabrio door de wasstraat, hangen aan een bloemetjesgordijn. Alles kan in de BZT Show.

60 min. : Zapp. AL. : Elke zaterdag om 09:00 uur. Alle afleveringen zijn ook terug te zien via Uitzending Gemist..

BZT Show is een programma waarin de gekste wensen van kinderen vervuld worden. De kinderen in het publiek hebben deze wensen zelf ingestuurd. De presentatoren Jetske en Pepijn vragen met veel grappen waarom ze deze wens eigenlijk hebben. In de show zitten ook allerlei spelletjes. Verder is er veel muziek te horen. De BZT band en de presentatoren zingen leuke liedjes. Daarnaast zie je in elke aflevering look-a-likes van beroemde mensen. Dat zijn mensen die er hetzelfde uitzien als die beroemdheden.

Kinderen tussen de 10 en 13 jaar met een ongewone wens kunnen die insturen. De wensen in de show zijn heel verschillend. Zo wil een meisje net als een mummie in linnen ingewikkeld worden, en wil een jongen in een levensgrote kijkdoos gezet worden. Andere kinderen hebben serieuzere wensen. Een jongen heeft de kleren van zijn overleden vader verzameld en wil daarvan een mooie deken laten maken. Welke wensen de kinderen ook hebben, er wordt in de show zoveel mogelijk humor gebruikt.

De BZT Show is elke zaterdag om 17:55 uur te zien op Z@pp. Een aflevering duurt 60 minuten. Gemiste uitzendingen kun je terugzien. Klik daarvoor hier of op het groene balkje op deze pagina.

___________________________________________________________
Informatie voor ouders en professionals

___________________________________________________________

Beschrijving inhoud

In de “BZT Show” word je als kijker begeleid door presentatoren Jetske en Pepijn. Zij laten in de BZT Show de gekste kinderwensen waarheid worden. Deze wensen hebben de kinderen die op dat moment in het publiek zitten zelf ingestuurd. Er wordt met veel humor gevraagd waarom ze deze wens nu zo graag uit willen laten komen. Er zijn ook veel spelelementen in de show te vinden. Verder is er veel muziek te horen en worden er leuke liedjes gezongen door de band en de presentatoren zelf.

De wensen die de kinderen insturen lopen qua onderwerp erg uiteen. Zo wil er een meisje gemummificeerd worden en een jongen in een levensgrote kijkdoos geplaatst worden. Maar ook serieuzere wensen komen aan bod. Een jongen heeft de kleren van zijn overleden vader verzamelt, waar vervolgens een mooie deken van gemaakt wordt, zodat hij dit voorwerp kan koesteren. Dit alles wordt zoveel mogelijk met een hoop humor benaderd. Zo zegt een arts die gaat helpen bij het mummificeren dat het best een 'ingewikkelde' zaak is en dat het meisje er 'geen doekjes om windt'.

Leeftijdsadvies

De BZT Show sluit goed aan bij kinderen vanaf 9 jaar. Kinderen vanaf 9 jaar kijken graag naar karakters die minstens even oud zijn als zichzelf. De kinderen in de show zijn in de leeftijd van 10 tot 13 jaar. Ook deze vorm van humor in de BZT Show wordt door kinderen van deze leeftijd gewaardeerd. Doordat de kinderen zelf wensen insturen is het erg realistisch voor de kijker. Ook komen er iedere aflevering look-a-likes (mensen die er net zo uitzien) van beroemde mensen, wat kinderen van deze leeftijd aanspreekt.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Totally Fit Kidz

Totally Fit Kidz

Totally Fit Kidz

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Rauw

Rauw

Boek 9+ JR

Mister Orange

Mister Orange

Mister Orange

Meer weten...