Productie-detail

Bubble Guppies

Bubble Guppies

TV & Film VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
35 waarderingen

Leer over kleuren en vormen, over dinosaurussen of leer meer over muziek samen met de Bubble Guppies.

25 min. : NickJr, Nickelodeon. AL. : Elke dag op NickJr om 07:10, 13:45, 15:45, 19:10 en 01:45 uur. Op Nickelodeon ma t/m vrij om 09:55 uur.

Beschrijving inhoud

In elke aflevering van de animatie "Bubble Guppies" staat een speciaal thema centraal in de onderwaterwereld. De ene keer gaat het over kleuren en vormen, de andere keer over dinosaurussen of over muziek (rocken). De aflevering is opgedeeld in verschillende stukjes zonder duidelijke verhaallijn. De stukjes worden afgewisseld met liedjes over het onderwerp. Tijdens de stukjes wordt de kijker regelmatig wat gevraagd, bijvoorbeeld welke kleur een voorwerp heeft en of ze mee kunnen helpen met zoeken van iets. Kinderstemmen geven dan antwoord en ze worden dan bedankt voor hun hulp.

De animatie bevat veel felle kleuren. Tijdens de afleveringen komen veel moeilijke woorden voor die uitgelegd worden (in tekst en beeld) en worden daarna herhaald. In de aflevering over dinosaurussen gaat het bijvoorbeeld over carnivoren/herbivoren en wat zij eten. In de aflevering over muziek gaat het over rocken, er wordt uitgelegd wat dit is en welke muziekinstrumenten je hierbij nodig hebt (drums met bekken, tamboerijn). Er zijn zes hoofdpersonen (guppies) en een Bubble puppy.

Leeftijdsadvies

"Bubble Guppies" is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar, zij zullen eerder in staat zijn de moeilijke woorden op te pakken. De herhaling van woorden vinden ze fijn en de vragen aan de kijker zorgen ervoor dat de kinderen betrokken worden en eventueel wat kunnen leren. De aflevering blijft overzichtelijk doordat stukjes worden afgewisseld met liedjes en doordat het aantal hoofdpersonen beperkt blijft.

Jullie mening

Ook leuk

Game 3+ JR

Dora - Redt het Land van Kristal

Dora - Redt het Land van Kristal

Dora - Redt het Land van Kristal

Meer weten...

Boek 3+ JR

Fiet wil rennen

Fiet wil rennen

Fiet wil rennen

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Piet Piraat

Piet Piraat

Piet Piraat

Meer weten...