Productie-detail

Bolt

Bolt

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
21 waarderingen

Hondje Bolt speelt een superheld in zijn eigen tv-serie. Hierin moet hij zijn baasje Penny beschermen tegen de man met het groene oog. Maar als snel verandert zijn leven.

96 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

Het kleine hondje Bolt speelt een superheld in zijn eigen tv-serie. Hierin moet hij zijn baasje Penny beschermen tegen de man met het groene oog, dokter Calico. Dit doet hij door het gebruiken van zijn superkrachten. Bolt weet alleen zelf niet dat hij in een tv-serie speelt en dat zijn superkrachten niet echt zijn. Als hij op een gegeven moment Penny kwijt raakt, denkt hij dat ze is ontvoerd door Calico en hij ontsnapt van de set om haar te zoeken. Al snel komt hij erachter dat hij geen superkrachten bezit. Als hij probeert een raam te breken met zijn hoofd, raakt hij bewusteloos door de klap en wordt per ongeluk verscheept naar New York. Ondertussen wordt Bolt in de serie vervangen door een hondje dat op hem lijkt, maar Penny mist de echte Bolt enorm. In New York ontmoet Bolt de kat Mittens en de hamster Rhino. Samen met hen probeert hij terug te komen in Hollywood, bij Penny.

De film “Bolt” speelt zich af in het heden. De communicatie loopt via dialogen van de karakters. Hierbij wordt er vrij snel gesproken en voornamelijk met samengestelde zinnen. Er komen 4 karakters prominent naar voren. Verder speelt de film zich af op meer dan 3 locaties en komen er regelmatig snelle beelden in voor. De film eindigt met een happy end.

Leeftijdsadvies

“Bolt” is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd beginnen kinderen vriendschappen belangrijker te vinden. Bovendien kunnen zij zelf goed een situatie, probleem en oplossing benoemen. Hierdoor zullen ze het verhaal van “Bolt” goed begrijpen.

Trailer

Bijzonderheden

De Nederlandse stemmen worden ingesproken door o.a. Georgina Verbaan, Carlo Boszhard en Peter Paul Muller. Bolt was genomineerd voor onder meer een Acadamy Award (beste animatiefilm), en twee Golden Globes.

Jullie mening

Ook leuk

Boek alle

Kruistocht in spijkerbroek

Kruistocht in spijkerbroek

Kruistocht in spijkerbroek

Meer weten...

App 7+ JR

Momio

Momio

App 7+ JR

Angry Birds RIO

Angry Birds RIO

Angry Birds RIO

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren