Productie-detail

Bobby en de Geestenjagers

Bobby en de Geestenjagers

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
16 waarderingen

Sanne's vader is een geestenjager. Wanneer de vader van Sanne naar een schip wordt gestuurd om geesten te verjagen, ontmoet ze de geest Bobby.

85 min. : Bioscoopfilm. 9.

Beschrijving inhoud

Bobby en de geestenjagers is een spannende familiefilm. De film gaat over de dertienjarige Sanne, die de dochter is van een geestenjager. Haar vader wordt naar een schip  gestuurd om daar geesten te verjagen. Sanne gaat mee en ontmoet op het schip de geest Bobby. Sanne probeert Bobby en de andere geesten naar het hiernamaals te helpen. Dit blijkt een stuk lastiger dan gedacht.

In de film wordt het thema 'de dood' behandeld. Hoewel dit een zwaar thema is, wordt dit op een luchtige manier gebracht in de film. Onder andere doordat er veel grappen in de film zitten (zo is er een scène waarin de geesten de boel op stelten zetten).

Leeftijdsadvies

Voor jonge kijkers kan de film spannend zijn omdat de film over geesten gaat. De acteurs hebben witte schmink op hun gezicht om eruit te zien als geesten. Hierdoor zien de geesten er niet heel eng uit. Vanaf een jaar of negen kunnen kinderen onechtheid in de films beter onderscheiden. Hierdoor zal een film met geesten minder eng voor hen zijn dan voor jongere kinderen. Ze zullen de spannende beelden beter kunnen plaatsen. Wanneer een kind rond de tien jaar is, interesseert hij zich steeds meer in mysteries. Sanne probeert de geesten te helpen, maar weet eerst niet hoe dit moet. Hierdoor zal de film kinderen op die leeftijd aanspreken.

Leeftijdsadvies: Vanaf 9 jaar

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

RIJK!

RIJK!

TV & Film 9+ JR

Holland Sport Junior

Holland Sport Junior

Holland Sport Junior

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

SpangaS op Survival

SpangaS op Survival

SpangaS op Survival

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren