Productie-detail

Big Time Rush

Big Time Rush

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
123 waarderingen

Kendall, James, Carlos en Logan worden plotseling naar Los Angeles gehaald, waar producer Gustavo Rocque van hen een populaire boyband wil maken.

45 min. : Nickelodeon. AL. : Ma t/m vr om 07:25, 11:00, 13:20, 13:45, 17:30, 22:10 en 01:00 uur, za en zo om 18:45 uur.

Beschrijving inhoud

“Big Time Rush” gaat over vier jongens uit Minnesota die door de gevallen muziekproducer Gustavo Rocque naar Los Angeles gehaald worden om een nieuwe boyband te vormen. Rocque is erg boos en gefrustreerd want hij heeft hard een nieuw succes nodig, hij heeft namelijk al 10 jaar geen hit meer geproduceerd. De vier jongens zijn vrienden doordat ze samen in een hockeyteam spelen. Kendall wordt de leider van de band omdat hij het beste kan zingen. James is een arrogante jongen die zichzelf erg goed en knap vindt en erg graag beroemd wil worden. Carlos is de grappige van het stel en Logan is een slimme wijsneus, beide kunnen ze absoluut niet zingen of dansen. De jongens zijn onder de indruk van alle sterren en luxe in Los Angeles maar proberen met beide benen op de grond te blijven staan.

De afleveringen zijn vrij lang, ze duren ongeveer 45 minuten en worden op Nickelodeon halverwege onderbroken voor een kort reclameblok. Er wordt erg veel in gesproken, vaak op een luid volume en meerdere personen door elkaar. Ook komt er veel muziek in voor, onder andere liedjes van de boyband. Hierdoor is het een druk geheel en moet er goed opgelet worden om alles te kunnen volgen. Humor en vriendschap zijn belangrijk in de serie, de jongens bekvechten veel met elkaar maar uiteindelijk is hun vriendschap het belangrijkste en dit zorgt voor hun succes. De grappen hebben vaak een sarcastische ondertoon, zo zegt James dat hij altijd nog in een realityserie kan gaan spelen als het met de band niet lukt om beroemd te worden. Carlos snauwt dan naar hem: “In wat voor realityserie? Project Idioot ofzo?!” Er komen regelmatig beroemde personen voorbij, zoals Nicole Scherzinger van de Pussycat Dolls.

Leeftijdsadvies

De serie gaat over 4 jongens die beroemd willen worden, ook komen er regelmatig beroemde personen in de serie voor. Big Time Rush is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar: zij vinden het leuk om naar bekende mensen te kijken en snappen ook de sarcastische en ironische grappen. Bovendien kunnen zij 45 minuten achter elkaar geboeid blijven kijken.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 10+ JR

Luisterboek: Het leven van een Loser, een hondenleven

Luisterboek: Het leven van een Loser, een hondenleven

Luisterboek: Het leven van een Loser, een hondenleven

Meer weten...

Boek 10+ JR

Hoe overleef ik...Vakantiespecial 2012

Hoe overleef ik...Vakantiespecial 2012

Hoe overleef ik...Vakantiespecial 2012

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Kruistocht in Spijkerbroek

Kruistocht in Spijkerbroek

Kruistocht in Spijkerbroek

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren