Productie-detail

Beyblade: Metal Masters

Beyblade: Metal Masters

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
23 waarderingen

Gingka en zijn team Beybladers trainen elke dag en gaan iedere uitdaging aan om de winnaars van het wereldtoernooi Beybladen te worden.

20 min. : Disney XD. 6.

Beschrijving inhoud

‘Beyblade: Metal Masters’ is een animatieserie en een vervolg op de serie ‘Beyblade: Metal Fusion’. De hoofdpersoon Gingka doet zijn best om met zijn team de winnaars te worden van het wereldtoernooi Beybladen. Om dit uitdagende toernooi te kunnen winnen zullen ze hard moeten trainen. Terwijl ze dit doen en het toernooi steeds dichterbij komt, komen zij in aanraking met vele andere teams, die hetzelfde doel voor ogen hebben. Gingka en zijn team zullen moeten bewijzen dat zij het waard zijn om de kampioenen te worden. De animatieserie is gebaseerd op de gelijknamige mangaserie ‘Beyblade: Metal Masters’.

Het Beybladen zelf is een duel met een soort mechanismen die iets weg hebben van een draaiende tol. Iedere Beyblader heeft zo’n eigen ‘Bey’, waarmee zij vechten tegen andere bladers. Deze mechanismen hebben hun eigen specialiteiten en technieken, die gebruikt worden in de gevechten. Thema’s hierbij zijn strategie, actie en samenwerking. Ook de thema’s doorzettingsvermogen en ambitie spelen een belangrijke rol. De leden van een Beyblade team hebben ook weer hun eigen specialiteiten en steunen elkaar. Humor komt aan bod door middel van grappige beelden, geluiden en er komen ironische opmerkingen voor. De serie speelt zich af in het Oosten en heeft hierdoor veel Japanse en Chinese invloeden.

Leeftijdsadvies

De karakters in deze serie zijn diepgaand en dynamisch. Ze maken een ontwikkeling door tijdens het verloop van het verhaal. Ook hun Bey’s lijken bijna levende karakters, vanwege hun technieken en de band die hun meester met hen hebben. Het gevoel deel uit te maken van een groep en het waarderen hiervan komt veel naar voren in Beyblade: Metal Masters. De onderwerpen en gevoelens die behandeld worden zijn ingewikkeld en diepgaand. Al deze elementen maken de serie het meest geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Billy & Mandy

Billy & Mandy

Billy & Mandy

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Sharpay's Fabulous Adventure

Sharpay's Fabulous Adventure

Sharpay's Fabulous Adventure

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Big Miracle

Big Miracle

Big Miracle

Meer weten...