Productie-detail

Beverly Hills Chihuahua

Beverly Hills Chihuahua

TV & Film VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
3 waarderingen

Chihuahua Chloe raakt verdwaald in Mexico en belandt in een groot avontuur. Zal ze ooit weer bij haar baasje in Beverly Hills terecht komen?

88 min. : Film op DVD. AL.

Beschrijving inhoud

Als Vivianne op zakenreis gaat, komt haar nichtje Rachel op haar chihuahua Chloe passen. Ze neemt Chloe mee naar Mexico. Hier loopt het echter mis. Chloe ontsnapt uit de hotelkamer en wordt ontvoerd door gemene mannen die hondengevechten organiseren. Zij zetten haar tegenover Diablo, een grote gevaarlijke hond. Ze wordt gered door hond Delgado en samen belanden ze in een groot avontuur. Ondertussen heeft Rachel samen met de tuinman van tante en hond Papi een zoekactie opgezet. Zullen ze Chloe ooit nog terugvinden?

Beverly Hills Chihuahua is een oorspronkelijk Amerikaanse film, maar is Nederlands nagesynchroniseerd. Het taalgebruik is eenvoudig. Hoofdpersoon is de verwende chihuhua Chloe. Haar karakter verandert in de in de loop van het verhaal. De film bevat een aantal spannende scènes, bijvoorbeeld als Chloe tegenover Dablio in de ring staat, of als ze samen met Delgado een poema tegenkomt. De film bevat ook humor. Zo zegt Chloe tegen Diablo: “Ik weet een tandarts in Beverly Hills die wel wat aan die gele tanden kan doen.” En de grote honden bij de gevechten noemen haar een haarballetje.

Leeftijdsadvies

Beverly Hills Chihuahua is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De film bevat een aantal spannende scènes, waar kinderen van deze leeftijd graag naar kijken. Verder zijn het taalgebruik en de verhaallijn eenvoudig, waardoor jonge kinderen het goed kunnen volgen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Flits & het Magische Huis

Meer weten...

Boek 5+ JR

Spiegeltje Rondreis

Spiegeltje Rondreis

Spiegeltje Rondreis

Meer weten...

App 5+ JR

Tiny Wings

Tiny Wings

Tiny Wings

Meer weten...