Productie-detail

Beugelbekkie

Beugelbekkie

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
11 waarderingen

Beugelbekkie gaat over het leven van de puber Sharon Spitz, die veel te doen heeft met haar beugel.

25 min. : Disney Channel. AL.

Beschrijving inhoud

In de serie Beugelbekkie draait het allemaal om Sharon Spitz. Dit is een 13-jarige puber die veel te doen heeft met haar beugel. De ene keer haat ze haar beugel en het volgende moment lijkt hij ineens goed van pas te komen. De beugel lijkt namelijk soms mysterieuze krachten te hebben. Samen met haar vrienden beleeft zij allerlei avonturen. Zo gaan zij op reis naar Rome waar ze een een museum bezoeken waar geen foto's gemaakt mogen worden. Sharon haar beugel maakt op dat moment contact met de walkietalkie van de bewaker en de fotocamera. Zo worden er ongewild allerlei foto's gemaakt en worden zij uit het museum gezet.

Sharon en haar vriendin Maria zijn het belangrijkst in de serie. Daarnaast komen Cornel (beste vriendin) en "vijand" Nina vaak naar voren. De onderwerpen in de serie hebben vaak te maken met mode, beroemdheden en liefde (ze doen het "spin the bottle"-spel),

Leeftijdsadvies

Beugelbekkie is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar vanwege de leef-en belevingswereld. De problemen die de 13-jarige Sharon meemaakt zijn echte puberproblemen. De blunders van Sharon zijn simpel en vermakelijk en het taalgebruik is niet moeilijk. Ook de humor is eenvoudig, wat dat betreft is het ook zeker te volgen voor jongere kinderen alleen die zullen de problemen van Sharon moeilijker kunnen plaatsen.

Jullie mening

Ook leuk

Game 9+ JR

Rhythm Paradise

Rhythm Paradise

Rhythm Paradise

Meer weten...

Boek 9+ JR

Nu of ooit

Nu of ooit

Nu of ooit

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Merle

Merle

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren