Productie-detail

Barnyard - Beestenboel

Barnyard - Beestenboel

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
23 waarderingen

Koe Otis en zijn vrienden op de boerderij halen geintjes uit met mensen. Wanneer Otis echter verantwoordelijkheid over de boerderij krijgt, moet hij zich bewijzen als de leider.

86 min. : Film op DVD. 6.

Beschrijving inhoud

De film "Barnyard" speelt zich af op een boerderij. Zodra de boer weg is, raken de dieren aan het feesten. Otis de koe houdt heel erg van een feestje. Zijn vader Ben is veel serieuzer en hij wil ervoor zorgen dat Otis meer verantwoordelijkheidsgevoel krijgt. Op een avond zou Otis de boerderij in de gaten houden, maar hij gaat liever een feestje vieren met zijn vrienden. Ben houdt dan maar weer zelf de wacht. Dan gebeurt er iets, waardoor Otis plotseling de verantwoordelijkheid over de boerderij krijgt en zich moet bewijzen als leider.

"Barnyard" is een humoristische film waar vooral humor in de vorm van beeld naar voren komt. Er wordt gesproken in rustige dialogen, waarbij af en toe moeilijke woorden gebruikt worden. Deze worden niet uitgelegd, maar belemmert het begrip van de verhaallijn niet. De verhaallijn is simpel, de film heeft een happy-end en bevat Nederlandstalige en Engelse liedjes.

Leeftijdsadvies

De serie is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het gaat over je verantwoordelijkheden kennen, opgroeien en luisteren naar je ouders. Vanaf deze leeftijd kan een kind zich verplaatsen in anderen en heeft hij meer inzicht in vriendschappen en relaties. Ook de humor sluit aan bij deze leeftijd. De beeldhumor zullen zij kunnen waarderen en ook woordgrapjes komen voor, die zij begrijpen.

Jullie mening

Meer van Barnyard

TV & Film 6+ JR

Barnyard

Barnyard

Barnyard

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

The Muppets

The Muppets

The Muppets

Meer weten...

App 6+ JR

Dolfje Game

Dolfje Game

Dolfje Game

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje

Dolfje Weerwolfje

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren