Productie-detail

Baby Bright 1

Baby Bright 1

TV & Film VANAF 1 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Leer vormen, kleuren, tellen en emoties met dieren en veel herhaling.

30 min. : Serie op DVD.

Beschrijving inhoud

Met Baby Bright 1 worden kinderen gestimuleerd om verschillende dingen te ontdekken. Zo komen verschillende kleuren naar voren, emoties, verschillende vormen, tellen tot maximaal 6 en het verschil tussen groot en klein. Dit alles wordt uitgelegd met afbeeldingen van dieren en vormen. Ook komt het spel kiekeboe voor. Een trein die achter de muur verdwijnt en daarna weer tevoorschijn komt.

Bij Baby Bright 1 wordt alles vaak herhaald. Er wordt gebruik gemaakt van felle kleuren en er zijn weinig details. De beelden volgen elkaar op in een rustig tempo. De vertelstem die de beelden begeleidt heeft een rustige, vriendelijke stem. Muziek ondersteunt de uitleg. Op de dvd is het mogelijk om een eigen scene te selecteren. Er is ook extra informatie voor de ouders/verzorgers.

Leeftijdsadvies

Baby Bright 1 is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De dvd bevat veel felle kleuren en weinig details. Er komt veel herhaling voor en het beeldtempo is rustig. Al deze eigenschappen maakt het geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Daarnaast vinden kinderen van deze leeftijd het kiekeboe spelletje leuk.

Jullie mening

Ook leuk

App 1+ JR

Lego/Duplo Zoo

Lego/Duplo Zoo

Lego/Duplo Zoo

Meer weten...

Boek alle

Kruistocht in spijkerbroek

Kruistocht in spijkerbroek

Kruistocht in spijkerbroek

Meer weten...

App 1+ JR

Tap a Tune

Tap a Tune

Tap a Tune

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren