Productie-detail

Baasjes

Baasjes

TV & Film VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Samen met je huisdier quizzen op een boerderij in Baasjes!

15 min. : Zapp. AL. : Wordt op dit moment niet uitgezonden. Afleveringen zijn terug te kijken via Uitzending Gemist.

Beschrijving inhoud

"Baasjes" is een quiz over dieren en mét dieren. In het programma komen kinderen samen met hun huisdier naar een boerderij om vragen te beantwoorden over dieren en de natuur. Ook de kennis over hun eigen huisdier wordt getest. In elke aflevering doen twee kinderen mee die het tegen elkaar opnemen. Het programma wordt gepresenteerd door Paul Rabbering. Kan het huisdier een kunstje dan levert dat extra punten op. Dus niet alleen de kandidaten moeten hun best doen! Het team dat wint krijgt dan ook prijzen voor zowel de kandidaat als voor het huisdier.

In "Baasjes" mogen kinderen vertellen over hun huisdier en middels een kort filmpje stellen ze zichzelf en hun dier voor. Het programma bestaat uit vier rondes. Eerst twee rondes algemene vragen, dan een ronde met vragen over het huisdier en tenslotte de finale waarin de dieren hun kunstje laten zien. Het tempo van het programma is vrij hoog. Met de dieren in de studio verloopt het soms niet volgens plan, maar dat maakt het programma des te gezelliger.

Leeftijdsadvies

Kinderen zijn gek op dieren. Naar dieren kijken en met dieren spelen vinden kinderen van uiteenlopende leeftijden een leuke bezigheid. Vanaf een jaar of acht kijken kinderen het liefste naar andere kinderen die minstens even oud zijn. Dit is ook de leeftijd dat kinderen mee kunnen denken met de kandidaten van het programma. "Baasjes" is dus vooral geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 8+ JR

Geronimo Stilton: een magische Kerst

Geronimo Stilton: een magische Kerst

Geronimo Stilton: een magische Kerst

Meer weten...

Boek 8+ JR

Disney XD Boys Boek

Disney XD Boys Boek

Disney XD Boys Boek

Meer weten...

Website 8+ JR

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren