Productie-detail

The Avengers

The Avengers

TV & Film VANAF 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Als de meest slechte schurken aller tijden ontsnappen uit hun gevangenissen komt het superheldenteam The Avengers de mensheid beschermen.

20 min. : Disney XD. 6.

Beschrijving inhoud

Het superheldenteam The Avengers bestaat uit mensen die zijn blootgesteld aan radioactieve straling. Door deze gebeurtenis zijn de leden van het team genetisch gemanipuleerd, waardoor ze superkrachten hebben gekregen. Ze gebruiken deze krachten om de veiligheid van de mensen op aarde te bewaken. Als er overal ter wereld schurken ontsnappen zullen de superhelden hun krachten moeten bundelen om te voorkomen dat de wereld wordt vernietigd of overgenomen. De show is gebaseerd op de stripserie De Vergelders (The Avengers).

In de serie komen veel wetenschappelijke, technische thema’s aan bod. Er worden regelmatig technische begrippen geuit en de kijker moet goed opletten om de lijnen van het verhaal te kunnen blijven volgen. Humor komt veelal aan bod in de vorm van woordgrapjes. Ook worden er veel ironische en soms sarcastische opmerkingen gemaakt. Een belangrijk thema in de serie is diepere vriendschap. De leden van The Avengers moeten elkaar met hun leven kunnen vertrouwen om hun ‘werk’ te kunnen doen. Ieder groepslid voegt iets bijzonders toe, met zijn of haar unieke gaven. Naarmate de serie vordert wordt de groep uitgebreid. De groep schurken breidt zich echter ook uit...

Leeftijdsadvies

The Avengers is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. De serie bevat diepgaande karakters, doordat de personages van identiteit wisselen en dan een ander voorkomen krijgen. Ook de gebruikte vormen van humor en het taalgebruik sluiten beter aan bij deze leeftijd. Ten slotte is het gevoel deel uit te maken van een groep voor deze kinderen erg belangrijk.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

Penvriendin

Penvriendin

Penvriendin

Meer weten...

Boek 10+ JR

Zestig Spiegels

Zestig Spiegels

Zestig Spiegels

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Milo

Milo