Productie-detail

Art Attack

Art Attack

TV & Film VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
9 waarderingen

Art Attack is het programma dat je helpt bij het knutselen van leuke dingen.

20 min. : Disney Channel. AL. : Ma t/m vrij om 11.15 uur.

Beschrijving inhoud

"Art Attack" is het programma dat kinderen helpt bij het knutselen. Iedere aflevering worden er allemaal ideeën gegeven om te knutselen. Er wordt hierbij precies verteld wat je nodig hebt en hoe je het moet doen, dit wordt ook voor gedaan. De knutselactiviteiten die aangeboden worden verschillen van het knutselen met papier tot het verven met verschillende materialen.

In het programma wordt er op een rustige manier gesproken en er komen weinig moeilijke woorden in voor. Ook wordt er laten zien hoe je iets moet knutselen, door middel van het stap voor stap laten zien wat de bedoeling is. Verder wordt er gebruik gemaakt van felle kleuren en is het een rustig beeldtempo. Het programma start met een leader, er komen bumpers in voor en het heeft een ronde afsluiting.

Leeftijdsadvies

Het programma sluit het beste aan bij kinderen vanaf 4 a 5 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd vinden het leuk om creatief bezig te zijn. Het programma kan hen stimuleren om creatief aan de slag te gaan. Ze zullen de stappen die gedaan moeten worden goed kunnen volgen. Ook voor oudere kinderen zou het programma geschikt kunnen zijn omdat ze de knutselwerken ook echt zelf kunnen maken.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Raf

Raf

TV & Film 4+ JR

Koek & Ei

Koek & Ei

Koek & Ei

Meer weten...

TV & Film 4+ JR

Sprookjesboom

Sprookjesboom

Sprookjesboom

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren