Productie-detail

Angelo Rules

Angelo Rules

TV & Film VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
97 waarderingen

Angelo loopt elke aflevering tegen een probleem aan dat opgelost moet worden.

25 min. : Cartoon Network. : Elke za en zo om 07:15 en 16:15 uur op Cartoon Network.

Beschrijving inhoud

"Angelo Rules" is een animatieserie over de 11 jarige Angelo en zijn twee beste vrienden, Sherwood en Lola. In elke aflevering komen ze voor een probleem te staan. Ze verzinnen altijd een plan om het op te lossen, om er achteraf achter te komen dat sommige situaties helemaal niet zo erg zijn. Zo proberen ze de schoolfoto van Lola opnieuw te laten maken, omdat ze er niezend opstaat. Uiteindelijk wordt Lola toegejuicht omdat de foto wordt gezien als kunst. In een andere aflevering is Angelo schoolziek. Thuis kan hij met niemand spelen en verveelt hij zich. Hij werkt zich in de nesten als hij naar buiten gaat. De volgende dag besluit hij weer naar school te gaan, maar door alle inspanning denkt zijn moeder nu dat hij nog steeds koorts heeft en moet hij thuisblijven.

Elke aflevering begint met Angelo, die aan de kijker uitlegt waar de aflevering over gaat. Dan volgt het probleem en maakt Angelo een plan met zijn vrienden. Structureel gaat het eerste plannetje altijd mis. Angelo houdt van uitdagingen en geen enkele missie is voor hem onmogelijk. Hij zorgt er vaak voor dat hij zijn zin krijgt en vindt het leuk om kattenkwaad uit te halen. Het is een vrolijke serie, de kijker zal Angelo niet horen klagen. Angelo, Sherwood en Lola zijn de belangrijkste karakters, en daarnaast zijn er enkele bijrollen van bijvoorbeeld Angelo’s vader of moeder. De karakters zien er vrolijk en aantrekkelijk uit (groot hoofd en ogen en een kleiner lichaam). Het spreektempo van Angelo en zijn maatjes is redelijk vlot en de beelden ook. De serie wordt op Cartoon Network in een blok van drie losse verhaaltjes uitgezonden, wat 25 minuten duurt.

Leeftijdsadvies

"Angelo Rules" is een serie met humor en avontuur. Angelo maakt af en toe woordgrapjes of reageert droog of sarcastisch. Vanaf 6 jaar begint het kind deze humor te waarderen en begrijpen. Daarbij het vlottere beeld- en spreektempo, maakt deze serie geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De vaste structuur van een aflevering is voor deze kijkers fijn: Angelo kijkt in de camera om te vertellen wat zijn plan is, waarna hij aan zijn missie kan beginnen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

SpongeBob SquarePants - De Film

SpongeBob SquarePants - De Film

SpongeBob SquarePants - De Film

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Max & Co

Max & Co

Max & Co

Meer weten...

App 6+ JR

Sint & Piet Fotohok

Sint & Piet Fotohok

Sint & Piet Fotohok

Meer weten...