Productie-detail

Amazing Spiez

Amazing Spiez

TV & Film VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
88 waarderingen

De broers Tony, Marc, Lee en zus Megan Clark zijn stiekem ook spionnen

: Disney XD. 6. : Kijk voor uitzendtijden in de TV Gids van Disney XD.

Beschrijving inhoud

"Amazing Spiez" gaat over de jonge broers Tony, Marc, Lee en zus Megan Clark, die als spion werken. Als ze op missie zijn dragen ze een gekleurd spionnen-kostuum met raketlaarzen en een laserfunctie-oogchip. Onder leiding van opdrachtgever Jerry proberen zij iedere missie op te lossen en schurken te vangen. Van Jerry krijgen de spionnen een aantal gadgets, zoals mist raketten of een op afstand bestuurbare bal. De Spiez moeten in de serie een balans zien te vinden tussen hun privéleven en hun leven als spion. Hun ouders zijn namelijk niet op de hoogte van hun 'tweede' leven en zij verwachten dan ook dat ze bijvoorbeeld op tijd terug zijn voor het avondeten. Wanneer dit niet het geval is, kan het zijn dat de overbezorgde moeder Karen actie onderneemt. En dan is daar ook nog Tante Trudy die hen goed in de gaten houdt. Toch zorgen de Spiez ervoor dat zij niets te weten komen over hun leven als spion.

In de verschillende afleveringen komen vaak een aantal lastige woorden voor zoals bijvoorbeeld 'telepateren', 'geologisch', 'epicentrum' en 'nucleaire'. De afleveringen bevatten veel actie, zo wordt er met name veel gevochten. Dat zorgt voor geregeld snelle actie beelden. Ook het spreektempo ligt hoog. De kijker moet dus goed opletten om een aflevering te volgen.

Leeftijdsadvies

Deze serie is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Zij zijn in staat zich in te leven in karakters en kunnen de situatie, problemen en oplossingen benoemen. Bovendien heeft de serie een snel beeld- en spreektempo, wat voor de jongere kijker lastig bij te houden zal zijn.

Jullie mening

Ook leuk

Game 7+ JR

Viva Piñata

Viva Piñata

Viva Piñata

Meer weten...

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...

Boek 7+ JR

Hoe overleef ik...zonder mijn vakantiedagboek

Hoe overleef ik...zonder mijn vakantiedagboek

Hoe overleef ik...zonder mijn vakantiedagboek

Meer weten...