Productie-detail

Elf

Elf

TV & Film VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
15 waarderingen

Op kerstavond kruipt baby Bubby per ongeluk in de zak van de Kerstman en groeit op als Elf. Als hij merkt dat hij anders is dan de andere elven, gaat hij op zoek naar zijn echte vader.

93 min. : Film op DVD. AL. Ja.

Beschrijving inhoud

Op kerstavond kruipt baby Bubby per ongeluk in de zak van de Kerstman. Hij komt bij de elfen op de Noordpool terecht waar hij wordt opgevoed door papa Elf. Als Bubby opgroeit beseft hij zich dat hij anders is. Papa Elf vertelt hem dat hij in New York nog een echte vader heeft. Bubby gaat op ontdekking en hoopt een plek te vinden waar hij wel echt thuis hoort. Een Elf in de mensenstad New York zorgt voor heel wat gekke situaties. Al snel snapt Buddy ook waarom zijn vader op de 'stouterikenlijst' staat. Het allergrootste probleem dat hij tegenkomt is echter dat mensen steeds minder in kerst geloven. Dit bezorgt de Kerstman veel problemen en brengt kerst zelfs in gevaar. 'Kerst gaat om geloven, niet zien' vindt Buddy, maar uiteindelijk lukt het de elf om zijn vader en de rest van de stad te bewijzen dat de Kerstman echt bestaat!

De film "Elf" wordt ingeleid door papa Elf, die in de rest van het verhaal ook af en toe de voice over voor zijn rekening neemt. In deze film komen veel personages voor en het spreektempo van conversaties is snel. Er komen woordgrappen voor en verwijzingen naar eerdere gebeurtenissen. De film is Engelstalig en Nederlands ondertiteld.

Leeftijdsadvies

Op 9 jarige leeftijd is het technisch lezen goed ontwikkeld en kunnen kinderen moeiteloos ondertiteling meelezen. De snelle conversaties en de diepere lagen in personages en gebeurtenissen maken ook dat de film geschikt is voor kinderen van deze leeftijd. Het is een film over familie en het zoeken en ontdekken van je identiteit. In de film "Elf" komen veel grappige situaties voor, waar ook jongere kijkers om zullen kunnen lachen. Zij zullen echt moeite hebben met het volgen van de verhaallijn.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Timboektoe

Timboektoe

Timboektoe

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Totally Fit Kidz

Totally Fit Kidz

Totally Fit Kidz

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Monster House

Monster House

Monster House

Meer weten...