Productie-detail

ZhuZhu Pets

ZhuZhu Pets

Game VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
70 waarderingen

PC.
: 3.

Beschrijving inhoud

"ZhuZhu Pets" is een Engelstalige, niet auditief ondersteunde game, gebaseerd op de gelijknamige speelgoedreeks. Om het spel te spelen heb je de keuze uit 9 hamsters. Je kunt onder andere kiezen uit Nugget, Winkie en Jilly. Met een zelfgekozen hamster, race je over een parcours vol met hindernissen en obstakels. Hierbij valt te denken aan wegblokkades, beweegbare wegen, hamers die slaan en windmolens. Daarbij bevindt de hamster zich in een bal die met een snelheid het parcours afrolt. De kunst is om zo snel mogelijk via de vaak hele smalle, bochtige en schuin af- en oplopende wegen het einddoel te bereiken. Hoe eerder je namelijk bij de finish bent, hoe meer punten je krijgt.

De speler heeft de keuze uit het spelen van: 'Tournament', 'Time Trials' en 'Party Games'. Bij het 'Tournament' moeten er een aantal races goed worden afgelegd om verder te komen. Hierbij kan het niveau zelf worden bepaald. Bij de keuze voor 'easy' is er meer tijd om het doel te behalen dan bij de keuze 'hard'. Ben je uiteindelijk bij een race buiten de tijd (time’s up!) dan zie je nadien of je voldoende punten gescoord hebt voor het klassement. Toch kun je door op ‘undo’ te klikken dezelfde race nog een keer spelen. Bij 'Time Trials' is het mogelijk om een race tegen de klok te spelen waarbij een zogenaamde gouden, zilveren en bronzen medaille te winnen valt. Bij 'Party Games' kan er tegen elkaar gespeeld worden. Alle tekstuele elementen zijn Engelstalig, zo ook de complimentjes als je een goede race rijdt (bijvoorbeeld 'Awesome'). Verder worden alle races muzikaal ondersteund.

Leeftijdsadvies

Voor het spelen van de races kan er gebruik gemaakt worden van de pijltjestoetsen op het toetsenbord, de muis of een joystick. Sommige races, waarbij de hamsterbal onder andere de weg naar beneden moet volgen zijn lastig - ook voor gevorderde spelers. De hamster is op de lastige parcours namelijk moeilijk te besturen. Vanwege de moeilijkheidsgraad van de races en het feit dat de teksten alleen in het Engels zijn, is de game geschikt voor spelers vanaf 6 jaar.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Nick Battle

Nick Battle

Nick Battle

Meer weten...

Game 6+ JR

In de wolken

In de wolken

In de wolken

Meer weten...

App 6+ JR

We ARGH Pirates

We ARGH Pirates

We ARGH Pirates

Meer weten...