Productie-detail

Worms: open warfare

Worms: open warfare

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
97 waarderingen

Playstation. PSP, Nintendo DS. Ja.
: 7.

Beschrijving inhoud

“Worms: open warfare” is een vechtspel. De speler moet met een team van wormen andere teams van wormen verslaan door op ze te schieten. De speler krijgt 30 seconden om te schieten en dan is zijn beurt voorbij. Er zijn 11 verschillende wapens beschikbaar. Van een dynamiet tot een ontploffend schaap. De speler kan een enkel spel spelen maar er kan ook een challenge worden gedaan. Dan krijg je te maken met levels en wordt het spel steeds lastiger. Bij een challenge kan de speler zijn eigen team samenstellen. Elk gevecht bevindt zich in een andere setting (landschap). Het kan zich zowel afspelen in Parijs als in de woestijn.

Het spel wordt bestuurd met beide handen. Links: bewegen door het spel. Rechts: schieten, springen en van wapen wisselen. Hiervoor moet de fijne motoriek voldoende ontwikkeld zijn. Handelingen worden niet tegelijk uitgevoerd (bijvoorbeeld lopen en schieten tegelijk). Het schieten bevordert de ooghand-coördinatie en het ruimtelijk inzicht. Je moet namelijk goed inschatten waar een wapen terecht moet komen. Het spel hangt niet af van levens. Als je af bent gegaan kun je dat level opnieuw doen. Er is Engelse tekstuele uitleg en auditieve beloning (Come on!).

Leeftijdsadvies

Het spel bevat geweld en is tekstueel is het Engels. Dit maakt het ongeschikt voor jonge kinderen. Ook moet de fijne motoriek voldoende ontwikkeld zijn om het goed te besturen. De auditieve beloning maakt het spel leuker voor de kinderen. Om deze redenen is het spel geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Bijzonderheden

"Worms: Open Warfare" is getest op de PSP maar is ook beschikbaar op de Nintendo DS.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Wie vangt de Kerstman?

Wie vangt de Kerstman?

Wie vangt de Kerstman?

Meer weten...

Game 7+ JR

Fifa 2011

Fifa 2011

Fifa 2011

Meer weten...

TV & Film alle

Monsters University

Monsters University

Monsters University

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren