Productie-detail

WALL-E

WALL-E

Game VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
76 waarderingen

THQ. Nintendo Wii, PS3, PS2, PSP, Xbox 360.
: 3 .

Beschrijving inhoud

De game Wall-E is een platformspel gebaseerd op de gelijknamige film. In het begin van het spel leert een voice-over hoe de speler het spel moet besturen en hoe puzzels opgelost moeten worden. Na deze uitleg begint het spel pas echt. In elk level kan de speler verborgen voorwerpen vinden waar Wall-E mee gaat spelen, bijvoorbeeld een rubberen eendje of een verrekijker. De spraak, schermtekst en de handleiding is in het Nederlands.

Als de speler af gaat in het spel, wordt hij niet afgestraft door minpunten of verlies van een leven. De speler kan gewoon overnieuw beginnen en vaak gaat het spel verder vlak voor het punt waar de speler af ging. De levels in het begint bevatten geen echte vijanden, dus er is ruimte om de besturing goed te leren. Sommige momenten in het spel kunnen frustrerend zijn, zoals grote sprongen, of later vijanden die Wall-E aanvallen. Er zijn ook een paar levels waar je als EVE speelt en waar de speler een volledig andere besturing moet leren. Deze omschakeling kan lastig zijn.

Leeftijdsadvies

In het begin van het spel zijn de levels kort en krijgt de speler veel positieve feedback in de vorm van punten. Naarmate het spel vordert worden de levels langer en moeilijker. De moeilijkheidsgraad is tijdens het spel niet constant, een kind die nog niet zo goed is in spelletjes vaker hulp nodig hebben. Hoewel het spel gemakkelijk te leren is, zorgt de moeilijkheidsgraad van de latere levels ervoor dat dit spel alleen geschikt is voor gevorderde spelers vanaf 6 jaar, vanwege de fijne bewegingen die ze moeten kunnen maken om te kunnen vorderen.

Bijzonderheden

"Wall-E" is getest op de PSP maar ook beschikbaar op de Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 3 en PlayStation 2.

Trailer (Xbox 360, PlayStation 3)

Jullie mening

Ook leuk

App 6+ JR

Kodable

Kodable

Kodable

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Kooky

Kooky

TV & Film 6+ JR

K3 en het magische medaillon (2004)

K3 en het magische medaillon (2004)

K3 en het magische medaillon (2004)

Meer weten...