Productie-detail

Viva Piñata

Viva Piñata

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
71 waarderingen

Xbox 360, PC. Ja.
: 3.

Beschrijving inhoud

Viva Piñata is een spel waar je je eigen tuin mag ontwerpen waar allerlei verschillende Piñatabeesten in komen te wonen. Door de juiste voorwerpen in je tuin te plaatsen worden ze aangetrokken en komen ze daar wonen. Als ze zich hebben genesteld in je tuin, kan je ze verzorgen, verliefd laten worden op andere Piñata's en ze uiteindelijk vervoeren naar hun uiteindelijke doel: Een mooie, met snoep gevulde Piñata zijn voor op iemand's feestje!

Het spel lijkt erg simpel: vind een wilde Piñata, controleer wat hij of zij wilt in jouw tuin, bouw dat en de Piñata komt bij je wonen. Helaas is het door de besturing van het spel niet altijd even makkelijk. In het begin wordt de speler nog geholpen doordat het spel laat zien waar je op moet klikken om verder te komen. Maar omdat er zoveel informatie op het scherm staat is het niet altijd even duidelijk wat het spel wilt dat de speler ziet. Zolang het spel de speler helpt is er niets aan de hand, maar wanneer dat voorbij is is het maar hopen dat de speler alle informatie heeft kunnen bevatten en kan toepassen zonder hulp.

Leeftijdsadvies

Het spel verwacht dat je precies weet hoe de controller van de XBox werkt, en gebruikt dan ook alle knoppen om functies uit te voeren. Daarbij moet de speler vaak wachten op acties. Het duurt altijd even voordat een Piñata een mooie bloem heeft gevonden, of in je val is gestapt. Dat kan ervoor zorgen dat jongere kinderen snel hun aandacht verliezen. Viva Piñata aan voor kinderen vanaf 7 jaar, maar jongere broertjes of zusjes kunnen wel alvast genieten van de schattige beestjes en de kindvriendelijke omgeving.

Bijzonderheden

"Viva Piñata" is getest op de Xbox 360 maar ook beschikbaar als PC-game.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Temple Run

Temple Run

Temple Run

Meer weten...

App 7+ JR

Tinkerblocks

Tinkerblocks

Tinkerblocks

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Mees Kees langs de lijn

Mees Kees langs de lijn

Mees Kees langs de lijn

Meer weten...