Productie-detail

Swingen als een kangoeroe

Swingen als een kangoeroe

Game VAN 3 T/M 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
0 waarderingen

Van deze cd en bijbehorend boek ga je echt swingen als een kangoeroe!

Uitgeverij SWP Amsterdam. CD. ?39,90 voor het volledige pakket.

Beschrijving

Swingen als een kangoeroe is een van de 26 nieuwe liedjes die te horen zijn op de gelijknamige CD. Deze bestel je los of samen met het boek met liedjes en lesinstructies. Daarnaast kan je op de beveiligde omgeving van www.swingenalseenkangoeroe.nl online dansvideo’s en digitale lessen voor op het digibord vinden. De lessen zetten aan tot dansen, bewegen, ritme, muziek maken en zingen. Swingen als een kangoeroe is te gebruiken op school, thuis of bij elke andere situatie waar kinderen bij elkaar zijn.

Oordeel

De titel Swingen als een kangoeroe belooft wat het moet doen: aanzetten tot dansen en muziek maken. Zodra de cd opgezet wordt blijft niemand stil zitten. De melodieën en teksten zitten knap in elkaar. Kinderen zingen binnen no-time alle liedjes mee. De liedjes sluiten precies aan bij wat kinderen leuk vinden: herhaling, herkenbare onderwerpen en een begrijpelijke opbouw. Zoals bijvoorbeeld bij de liedjes Papa Gaai ging fietsen en Een klein verdrietig biggetje. En humor niet te vergeten, zoals bij het liedje Kippiejajee. Het pakket (cd + boek) nodigt uit om muziekinstrumenten in te zetten. De dansvideo’s kennen dezelfde kwaliteit als de liedjes: creatief, begrijpelijke opbouw en daardoor gemakkelijk en leuk om mee te dansen. Met sommige liedjes maakt de jonge doelgroep spelenderwijs kennis met een vreemde taal. Met Swingen als een kangoeroe leer je dat muziek veelzijdig is. Daarnaast is het breed inzetbaar (van achtergrondmuziekje tot activiteiten) voor een brede groep kinderen (van voorschools t/m middenbouw). Het is daarom een aanwinst voor elke opvang.

Leeftijdsadvies

Swingen als een kangoeroe is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Wil je weten hoe je deze game inzet op de opvang of de bso? Ga dan naar de Mediatips van Kind & Media.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 3+ JR

Bibaboerderij

Bibaboerderij

Bibaboerderij

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Kikker

Kikker

Kikker

Meer weten...

TV & Film 3+ JR

Kikker & Vriendjes - Verliefd

Kikker & Vriendjes - Verliefd

Kikker & Vriendjes - Verliefd

Meer weten...