Productie-detail

Surf's Up

Surf's Up

Game VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
84 waarderingen

Playstation Portable. Ja.
: 3.

Beschrijving inhoud

"Surf's Up" is een racespel gebaseerd op de gelijknamige film met surfende pinguïns. Na het starten van het spel, kiest de speler een personage en zijn of haar surfplank. De race tegen zeven andere surfers kan daarna beginnen. Tijdens het racen kan de speler wapens oppakken, zoals een kogelvis, een flesje slijm of een octopus. Die kunnen worden ingezet tegen de andere racers om zo als eerste over de eindstreep te gaan.

Toch is het behalen van de eerste plaats niet de enige manier om te winnen. Bij elke schans kan de speler namelijk stunts uitvoeren die bonuspunten opleveren. Voor het halen van de finish worden ook punten gegeven. Hoe sneller, hoe meer punten. Er gaan punten verloren als de speler van de surfplank valt, of stil te komen liggen in het water. Uiteindelijk bepaalt het totaal aantal punten of de speler een beker wint en hij verder kan gaan naar een moeilijker parcours.

Leeftijdsadvies

Het uitvoeren van de stunts is best lastig. Er komen een serie knoppen in beeld te staan, die de speler in moet drukken. Daar is maar kort de tijd voor. De speler mist punten als de stunt niet wordt uitgevoerd. Dit onderdeel zal eerder een uitdaging zijn, het racen is gemakkelijker. Het spel is volledig Engelstalig, waardoor sommige grapjes in dialogen misschien niet begrepen worden. Het spel is mooi vormgegeven met aantrekkelijke karakters en grappige wapens. De actie van het surfen zal kinderen aanspreken, het spel reageert goed op de speler. "Surf's Up" is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Finding Nemo

Finding Nemo

Finding Nemo

Meer weten...

Boek 6-10 JR

Kom je verdwalen

Kom je verdwalen

Kom je verdwalen

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

De Magische Wereld van Pardoes

De Magische Wereld van Pardoes

De Magische Wereld van Pardoes

Meer weten...