Productie-detail

Spelen met Jip en Janneke

Spelen met Jip en Janneke

Game VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
77 waarderingen

Zes verschillende activiteiten waarin tellen, het geheugen en omgaan met de muis centraal staan.

PC.

Beschrijving inhoud

De PC-game “Spelen met Jip en Janneke” bevat 6 verschillende spellen met meerdere moeilijkheidniveaus. Alles wordt auditief ondersteund door de stemmen van Jip en Janneke waardoor het voor een kind geheel zelfstandig is te spelen. Als je dingen goed hebt gedaan, word je aangemoedigd. De aanwijzer binnen het spel is niet groot waardoor het voor een kleiner kind minder goed zelfstandig is te bedienen.

Voor de telspelletjes moet een kind tot 10 kunnen tellen en kleuren weten te onderscheiden. Kinderen vanaf 3 jaar zouden dit spel kunnen spelen. Voor het opruimspel moet je kunnen slepen met de muis. De puzzels zijn van 6 tot 20 stukjes en het memoryspel van 12 tot 24 stukjes. Het opruimspel vereist een fijnere motoriek om alle spullen aan te klikken. Bij het aanwijsspel moet je dieren kunnen herkennen. Er zijn ook 2 geanimeerde verhaaltjes. Voor het doolhofspel moet je de pijltjestoetsen bedienen, het spel vereist ruimtelijk inzicht.

Leeftijdsadvies

De spellen sluiten aan bij de leef- en belevingswereld van kinderen vanaf 3 jaar al zullen zij soms wel moeite hebben met de aanwijzer die niet groot is en dus voor hen moeilijker te bedienen is. Het spel is daarom meer geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

Boek 4+ JR

Naar de wolven

Naar de wolven

Naar de wolven

Meer weten...

Website 4-12 JR

Kerstkaraoke

Kerstkaraoke

Kerstkaraoke

Meer weten...

App 4+ JR

Dr. Panda Snoepfabriek

Dr. Panda Snoepfabriek

Dr. Panda Snoepfabriek

Meer weten...