Productie-detail

Sneeuwpop maken

Sneeuwpop maken

Game VANAF 4 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
64 waarderingen

MuseArts. Online game.

Beschrijving inhoud

In deze online game kan de speler een of meerdere sneeuwpoppen zelf maken en aankleden. Het kind is geheel vrij in hoe de sneeuwpop er uit komt te zien, er is geen opdracht aan verbonden. Links en rechts onder in beeld liggen verschillende groottes sneeuwballen, wortels, steentjes (ogen/knopen), hoofddeksels en takken om de sneeuwpop(pen) mee op te bouwen.

Op de site wordt niets auditief ondersteund of met tekst uitgelegd. Er is dan ook maar één mogelijkheid in dit spel: voorwerpen slepen om een sneeuwpop te maken. Wanneer je over een voorwerp heen beweegt met de cursor, wordt de muisaanwijzer een handje en wordt het voorwerp iets groter. Nu kun je er op klikken en het voorwerp slepen naar de gewenste plek. Deze bediening werkt gemakkelijk.

Leeftijdsadvies

Behalve van de maker zelf, is er geen reclame op de website. Er staat een bedrijfslogo onder het gebied waar de sneeuwpop wordt gebouwd. Wanneer je er per ongeluk op klikt, kom je op de website van de maker. Dit spel is geschikt voor kinderen die een goede oog-handcoördinatie hebben, zodat ze ook de kleine steentjes kunnen aanklikken en verslepen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is dit een makkelijk uitvoerbaar spelletje.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film alle

Free Birds

Free Birds

Free Birds

Meer weten...

Boek 4+ JR

Minipiet naar de pietenschool

Minipiet naar de pietenschool

Minipiet naar de pietenschool

Meer weten...

Boek 4+ JR

De gele ballon

De gele ballon

De gele ballon

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren