Productie-detail

Sly Cooper: Thieves in Time

Sly Cooper: Thieves in Time

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

De meesterdief 'Sly Cooper' en zijn dievenbende reizen dwars door de tijd. Los spannende missies op in het Oude Egypte, het Wilde Westen en de Prehistorie.

Sanzaru Games. 25,99 .

Kenmerken 

  • Playstation 3 en Playstation Vita 
  • Avontuur, rondsluipen
  • 3D
  • Missies 
  • Duidelijke uitleg en Nederlands gesproken 

Recensie

In de game Sly Cooper: Thieves in Time is het dievenhandboek “Thievus Raccoonus” gestolen. Het is aan de meesterdief 'Sly Cooper' en zijn vrienden om het terug te vinden. De speler maakt in de game een reis door de tijd en moet raadsels oplossen en vijanden verslaan in het oude Japan, het Wilde Westen, het Oude Egypte en de Prehistorie. In deze reis door de tijd komt Sly zijn voorouders tegen die hem helpen. Zal het Sly Cooper lukken om het dievenhandboek terug te krijgen? 

Sly Cooper: Thieves in Time is een 3D platform game. In de game ligt de nadruk op rondsluipen en klim-en klauterwerk. Het spel wordt bestuurd met alle knoppen van de controller. In de verschillende levels moeten missies worden opgelost. Ook kan er vrij worden rondgelopen. In de 3D wereld zijn overal schatten en geheime gangen te vinden. Dit maakt dat het spel niet snel uitgespeeld is en steeds weer opnieuw kan worden gedaan. De missies van Sly Cooper zijn gericht op rondsluipen en ongezien verder komen in het spel. Ook kunnen er missies worden gedaan vanuit Sly's vrienden. Bentley moet bijvoorbeeld computers hacken en Murray vijanden verslaag. De missies worden duidelijk uitgelegd. Op de landkaart wordt met grote grote blauwe pijlen aangegeven waar de speler heen moet. 

Leeftijdsadvies

Sly Cooper: Thieves in Time is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Hoewel voor dit spel alle knoppen op de controller gebruikt worden, is het niet een moeilijk spel. De duidelijke uitleg en de aanwijzingen maakt Sly Cooper: Thieves in Time een spel voor kinderen vanaf 7 jaar. Zij kunnen het spel zelfstandig spelen. Zevenjarigen houden van spellen met regels en plattegronden. Kinderen vanaf deze leeftijd waarderen de uitdaging van het vinden van geheimen en kunnen zich lang genoeg concentreren om de missies uit te spelen.

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

Minion Rush

Minion Rush

Minion Rush

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Mees Kees langs de lijn

Mees Kees langs de lijn

Mees Kees langs de lijn

Meer weten...