Productie-detail

Run Fun

Run Fun

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
14 waarderingen

Haal zoveel mogelijk punten met Zapper.

Zapp. Online game.

Beschrijving inhoud

Het spel "Run Fun" is te vinden op de gameportal van televisiezender Zapp. In het spel bestuurt de speler een personage (“Zapper”) dat door een landschap rent. Er zijn vijf verschillende Zappers. Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te verzamelen. Als je een speler het langer volhoudt dan worden er meer punten verdiend. Extra punten zijn te behalen door bonusmunten aan te klikken. Na een klik op het logo van het spel op de Zapp game portal verschijnt een menu met een knop "credits" en een knop "help". Onder help staan de belangrijkste acties uitgelegd met sliders. Run Fun is gemaakt door een team van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

De speler bestuurt de Zapper door de spatie in te drukken. Dit hoeft alleen als de speler wilt springen. Het rennen gaat vanzelf. Als de Zapper over een obstakel valt, verdwijnt hij of zij even buiten beeld wat minder punten oplevert. De bonus munten hebben een afbeelding van een van de vijf Zappers. De punten worden alleen toegekend als de speler met de juiste Zapper op de munten klikt. Dit is lastig want het veranderen van personage moet gebeuren terwijl de Zapper in beweging is. Er moeten dus meerdere handelingen tegelijk worden uitgevoerd. Valt de Zapper in een gat dan begint het spel opnieuw. Tijdens het rennen klinkt een vrolijk muziekje.

Leeftijdsadvies

in "Run Fun" vergt het verzamelen van de bonusmunten een goede concentratie en goede motoriek. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen met een beetje oefening de extra punten proberen te verdienen en de meerdere handelingen tegelijk kunnen uitvoeren. Ook snapt hij de regels van het spelen. Jongere kinderen zullen het muziekje en het springen met de spatiebalk als een leuke activiteit beschouwen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Pietje Bell

Pietje Bell

Pietje Bell

Meer weten...

App 7+ JR

Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

Squla Familiebordspel

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Coco

Coco