Productie-detail

Pro Evolution Soccer 2014

Pro Evolution Soccer 2014

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Kies je favoriete voetbalclub en bedenk samen met teamgenoten de meest briljante acties om iedere tegenstander te verslaan.

Konami . Ja. 21,99.
Windows, Nintendo 3DS, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360.

Kenmerken

  • Windows, Nintendo, 3DS, Playstation 3, Playstation Portable, Xbox 360. 
  • Voetbal 
  • Twee knoppen op controller. 
  • Online/offline
  • Wedstrijd, tegenstander. 

Recensie

Pro Evolution Soccer 2014 is een realistisch voetbalspel voor op de computer. De speler kiest zijn of haar favoriete voetbalclub en voetballer. Vervolgens kan de speler een voetbalwedstrijd spelen tegen maximaal 22 andere spelers. De spelers zijn constant in beweging en wisselen steeds van posities. Samen met teamgenoten kunnen de meest briljante acties worden bedacht om elke tegenstander te verslaan. Ga op onderzoek uit naar de zwakke plekken van de tegenpartij! 

Wanneer de game Pro Evolution Soccer voor de eerste keer wordt opgestart, moeten er aardig wat instellingen worden gedaan. Dit neemt veel tijd in beslag en kan het beste onder begeleiding van een volwassene. Het spel kan zowel online als offline worden gespeeld. Online kan de speler met maximaal 22 mensen een wedstrijd spelen. Offline kunnen er op de Playstation 3 maximaal 7 spelers samen spelen. Op de XBox 360 zijn dat er 4. Op de controller worden twee knoppen gebruikt: om te schieten of pasen naar een ander speler. Hoe langer de knop wordt ingedrukt, hoe harder het schot. Pro Evolution Soccer 2014 is in het Nederlands vertaald, met soms moeilijke en verwarrende termen. Hierdoor is het menu niet eenvoudig. Het commentaar tijdens de wedstrijden is in het Engels. 

Leeftijdsadvies

Pro Evolution Soccer 2014 is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf 7 jaar spelen kinderen graag zelfstandig een spel. De wedstrijden zelf zijn voor zevenjarigen gemakkelijk te leren en gemakkelijk te bedienen. Wel is begeleiding van een ervaren medespeler handig. Zevenjarigen spelen graag spellen met regels en langere levels. Ook het element van samen spelen en strategieën bedenken vinden zij interessant. Pro Evolution Soccer 2014 sluit daar goed bij aan. 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Spetter en het Romanov Raadsel

Spetter en het Romanov Raadsel

Spetter en het Romanov Raadsel

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Johnny Test

Johnny Test

Johnny Test

Meer weten...

App 7+ JR

Gold Miner

Gold Miner

Gold Miner

Meer weten...