Productie-detail

Pet Party

Pet Party

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
82 waarderingen

Online.

Beschrijving inhoud

In het online spel “Pet Party” verzorg je je eigen huisdier die in zijn eigen virtuele wereld leeft. Je krijgt verschillende opdrachten waardoor je het spel steeds beter leert kennen. Wanneer je een opdracht hebt volbracht krijg je een beloning - meestal in de vorm van een voorwerp - een aantal munten en een aantal punten voor de ervaring die je hiermee hebt opgedaan. Een voorbeeld van een opdracht kan zijn: 'kleed je pet aan met mooie kleren uit de kast.' Als beloning krijg je hiervoor een roze harten zeep, 20 munten en 7 punten voor je ervaring. Wanneer je een aantal opdrachten tot een goed einde hebt gebracht ga je een level omhoog. De moeilijkheid wordt per level langzaam aan opgebouwd. Met de munten en de diamanten die je verdient kun je allerlei spullen kopen in de winkels. Zo is er een supermarkt, een drogist, een modewinkel, een meubelzaak en nog veel meer.

Voor de besturing van het spel gebruik je de linkermuisknop, hiermee klik je de voorwerpen aan die je nodig hebt en af en toe sleep je ze vanaf hun plaats naar je huisdier toe. In het spel is geen sprake van een tijdslimiet, je kunt voor iedere opdracht rustig de tijd nemen. Wel is het zo dat hoe vaker je je huisdier op de computer bezoekt hoe meer punten je verdient. Daarnaast is het belangrijk dat je goed in de gaten houd hoe het met de gezondheid, de hygiëne en het geluk gaat. Zolang deze balkjes redelijk vol blijven, blijft je pet tevreden. Bij iedere opdracht is er een korte schriftelijke instructie die je kunt lezen, er is geen auditieve ondersteuning aanwezig. Het spel blijft relatief eenvoudig doordat je de opdrachten één voor één kunt afronden, daarnaast hoef je erg weinig te onthouden.

Leeftijdsadvies

Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit in verband met de schriftelijke instructies die gelezen moeten worden, voor je een opdracht tot een goed einde kan brengen. Wel wordt je bij de start van het spel goed geholpen doordat er in het begin een tweede muis aanwezig is, die je automatisch aanwijst waar je op moet klikken om de opdrachten die van je worden verwacht tot een goed einde te brengen. Dit maakt het spel een stuk toegankelijker en leer je bijna als vanzelf hoe het spel in elkaar steekt.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Munya in mij

Munya in mij

Munya in mij

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Ja Zuster, Nee Zuster

Ja Zuster, Nee Zuster

Ja Zuster, Nee Zuster

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls

Meer weten...