Productie-detail

Pakjes zoeken

Pakjes zoeken

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
55 waarderingen

Wees razendspel en precies in dit klikspel!

Online.

Beschrijving inhoud

In het online spel "Pakjes zoeken" moet je in zo weinig mogelijk kliks met de muis alle gekleurde pakjes bij elkaar zoeken. Het bij elkaar zoeken van de pakjes wordt moeilijk gemaakt doordat de pakjes van plek wisselen. Als je alle gelijk gekleurde pakjes hebt gevonden blijft er één pakje over, wanneer je deze hebt, heb je de level uitgespeeld.

De game heeft verschillende moeilijkheidsniveaus, hoe hoger het niveau hoe sneller de pakjes van plek wisselen waardoor je vaak voor 'niets' klikt met de muis, hierdoor gaan je aantal kliks omhoog. Wanneer je een level uitspeelt wordt de volgende level iets moeilijker. In het beginscherm kun je kiezen of je 'makkelijk', 'moeilijk' of 'voor de expert' gaat. Bij laatstegenoemde verwisselen de pakjes heel snel van plek.

Leeftijdsadvies

De game is eenvoudig is zijn opzet. Toch moet je als kind vaardigheid hebben met de muis om zo snel mogelijk op de cadeautjes te klikken. De schriftelijke instructie in het begin van het spel kunnen 7-jarigen goed lezen. Het spel sluit aan bij deze leeftijd.

Bijzonderheden

Onder het spel staat hoeveel 'leuke players' online zijn, dit zijn andere gebruikers op de algemene website of bij game. Dit betekent niet dat een kind tegen deze player speelt. Als je er op klikt kun je je registreren, als je op de grafiek klikt krijg je statistieken. Kinderen kunnen hier eventueel verdwalen. Er staat ook een link naar de kerstpagina. Alle mogelijkheden openen in een nieuw scherm.

Sinterklaas Special

Wil je weten welke Sinterklaas tv-programma's, -films, -games of -websites nog meer geschikt zijn voor je kind? Klik hier en lees dit op de speciale Sinterklaas-pagina.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang

Avatar: De Legende Van Aang

Meer weten...

Game 7+ JR

Lego Stripmaker

Lego Stripmaker

Lego Stripmaker

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Mulan

Mulan