Productie-detail

Nintendo Labo Voertuigenpakket

Nintendo Labo Voertuigenpakket

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Maak je eigen voertuig van karton, pak je Nintendo Switch en rijden maar!

Nintendo. Nintendo Switch. €69,99.

Beschrijving inhoud

Met het Nintendo Labo Voertuigenpakket (Toy-Con 03: vehicle kit) maak je je eigen voertuig van karton en kan je er met je Nintendo Switch mee ‘rijden’. Het pakket bevat kartonnen bouwplaten voor vier ‘Toy-Cons’: een stuur, een pedaal, een bedieningspaneel voor de onderzeeër en een vliegtuigknuppel. Via de Nintendo Switch doorloop je de stappen Bouwen, Spelen en tot slot Ontdekken. Bouwen: aan de hand van een animatie wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het bouwwerk in elkaar zet. Af en toe verschijnt een pop-up met een opmerking of extra informatie.
Spelen: wanneer je de ‘Joy-Con’ in een Toy-Con plaatst maak je connectie met het scherm en start het gamen. Je kan kiezen uit allerlei games. Heb je alle bouwwerken in elkaar gezet? Dan is er een speciale sleutel waarmee je aangeeft met welke Toy-Con je wilt gaan gamen. Ontdekken: via een chat met fictieve figuren krijg je meer informatie over de werking van de Nintendo Labo of de technieken erachter. Leuk voor ‘wizkids’.

De combinatie van fysiek en virtueel is bijzonder leuk aan dit pakket. Na het behalen van de eerste mijlpaal (het in elkaar zetten van de Toy-Con), begint een geweldige ervaring: spelen! Het gamen met je eigen bouwwerk geeft een extra dimensie aan het gamen. Bovendien is de afwisseling van bouwwerken leuk en het speelgoed is duurzaam; je hebt lang speelplezier.

De werkwijze en bediening spreken voor zich. Als iets niet meteen duidelijk is, neem dan even de tijd om het uit te zoeken. Kinderen, zeker jonge kinderen, zullen hulp nodig hebben van een begeleider. Bij de instructie tijdens het bouwen verschijnen in de pop-up luchtige grapjes en handige tips, bijvoorbeeld over opruimen, zodat je op een later moment geen onderdelen mist.

Nintendo Labo is geschikt voor een brede doelgroep. Oudere kinderen kunnen jongere kinderen begeleiden bij het bouwen. Bij het gamen is het meer een kwestie van ‘proberen is leren’. In de games zelf kun je niet echt iets ‘fout’ doen. Dus dat maakt het voor jongere kinderen erg leuk. Zij het minimaal: de games bevatten mogelijkheid om te schieten en te vechten.

Kortom: Nintendo Labo geeft een nieuwe dimensie aan gamen. De connectie met fysiek materiaal is bijzonder leuk en heel leerzaam.

Leeftijdsadvies

Nintendo Labo Voertuigenpakket is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

Trefwoorden

Jullie mening

Ook leuk

App 7+ JR

RekenTijd

RekenTijd

RekenTijd

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Ernest & Célestine

Ernest & Célestine

Ernest & Célestine

Meer weten...

Game 7+ JR

Max Adventures

Max Adventures

Max Adventures

Meer weten...