Productie-detail

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
62 waarderingen

Max moet het monster weer zien te vangen, help hem door slimme oplossingen te bedenken!

Nintendo. Nintendo Wii, DS, PC.
: 7.

Beschrijving inhoud

In het Nintendo Wii platform-puzzel spel speelt Max de hoofdrol. Max heeft via de post een toverstift ontvangen. Als hij er een monster mee tekent, komt het monster tot leven. Hij tekent snel zichzelf in de tekening, om zo het monster te kunnen verslaan. In dit platformspel help je Max om het monster te verslaan, door met de toverstift van Max allerlei hulpmiddelen te tekenen.

Je bedient Max met de nunchuck, de toverstift bedien je met de Wii-afstandbediening. Door Max te laten rennen en springen kun je inkt verzamelen, met de afstandsbediening teken je allerlei dingen die Max nodig heeft: een trap, een brug, een wip, een snowboard, je kunt het zo gek niet bedenken. Je hebt creativiteit en tekenkunst nodig om de problemen op te lossen. Er zijn vaak meerdere oplossingen. Er zijn drie werelden met elk vijf levels. Binnen elk level zijn meerdere velden. Als je af gaat, begin je weer aan het begin van zo'n veld. Binnen elk veld moet je een aantal pickups verzamelen en zijn er geheimen verstopt. Het gaat erom zo veel mogelijk pickups en geheimen te verzamelen en de levels zo snel mogelijk uit te spelen. Dan krijg je de meer punten en wordt de volgende wereld geopend.

Leeftijdsadvies

Het tekenen is in het begin wat lastig, maar als je het door hebt en je laat je creativiteit de vrije loop, dan ga je behoorlijk snel door de velden heen. Het spel is geheel Nederlandstalig, behalve de titel. De uitleg is in enkele korte zinnen en met veel beelden. Daardoor is het geschikt vanaf ongeveer 7 jaar. Kinderen vanaf deze leeftijd willen graag uitgedaagd worden steeds creatiever in het oplossen van problemen, hier sluit het spel goed op aan. 7-jarigen kunnen ook beter met de afstandbediening overweg.

Bijzonderheden

"Max and the Magic Marker" is getest op de Nintendo Wii, maar is ook beschikbaar op de Nintendo DS en als PC-game.

Trailer

Jullie mening

Meer van Max and the Magic Marker

App 7+ JR

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker

Max and the Magic Marker

Meer weten...

Ook leuk

App 7+ JR

Angry Birds RIO

Angry Birds RIO

Angry Birds RIO

Meer weten...

Game 7+ JR

Viva Piñata

Viva Piñata

Viva Piñata

Meer weten...

App 7+ JR

Squla Zomerspel

Squla Zomerspel

Squla Zomerspel

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren