Productie-detail

Max Adventures

Max Adventures

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
21 waarderingen

Weet jij de verschillende levels uit te spelen, de verscheidene obstakels en de vreemde wezens te overwinnen, maar bovenal de Shadowmaster te verslaan?

Online game.

Beschrijving inhoud

De online game is een aanvulling op de avonturenserie Max Adventures. Zoals de naam al deels aangeeft beleeft Max een waar avontuur waarin hij het opneemt tegen niemand minder dan de mysterieuze Shadowmaster. Kun jij de Shadowmaster verslaan voor het leeuwenkristal?

De online game bevindt zich op de website van Max Adventures. Door in het beginscherm van de website op de button 'Speel' te klikken zal men uiteindelijk bij het spel komen. Door hier vervolgens op de 'play' knop te drukken zal het spel uiteindelijk beginnen. Tevens zien we hier ook Higgabottom's map waaraan de speler kan zien hoeveel procent van het spel hij al uitgespeeld heeft. De speler kan voor het spelen van het spel kiezen uit Max of Leena. Het spel bestaat uit een aantal levels oplopend in moeilijkheidsgraad. De speler moet met behulp van de pijltjestoetsen en spatiebalk onder andere van het ene blok op het andere springen. Onderweg komt de speler allerlei obstakels tegen zoals lopende en vliegende wezens. Wanneer je deze aanraakt zal er linksboven in het scherm iets van je 'levensenergie' afgaan. Wanneer je echter de sterretjes weet te pakken zal je 'levensenergie' weer aangevuld worden. Verder moet je rekening houden met het opkomende zand, afbrokkelde en bewegende blokken.

In ieder level bereik je een aantal veiligheidszones. Wanneer je hier aankomt zul je weer op volle sterkte komen om vervolgens je weg weer te vervolgen. Als je af bent zul je hier ook weer starten. Bovenin het scherm wordt het puntentotaal, de tijd en hoeveelheid 'levensenergie' bijgehouden. Tevens kun je hier door met de muis op pauze te drukken, het geluid regelen, opnieuw starten of het spel hervatten. Onderin het scherm kun je zien hoever je gevorderd bent. De gehele game wordt muzikaal ondersteund wat bij spannende momenten zorgt voor een passende sfeer. Wanneer je een level hebt uitgespeeld heb je de gelegenheid het spel op te slaan. Hiervoor moet je je echter wel eerst registreren. De game is nog in ontwikkeling.

Leeftijdsadvies

Deze game is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Vanaf deze leeftijd kunnen ze zich langer concentreren op een spel. De duur van het spel is namelijk afhankelijk van hoe snel je als speler het spel weet uit te spelen. Tevens spelen ze graag games die bestaan uit een aantal levels. Ook zijn ze in staat de game, die niet auditief ondersteund wordt en geen enkele uitleg bevat, zelfstandig te ontdekken en te begrijpen. Tevens bezit men vanaf deze leeftijd de vaardigheden die nodig zijn voor de juiste besturing en het uitspelen van de game.

Jullie mening

Meer van Max Adventures

TV & Film 6+ JR

Max Adventures

Max Adventures

Max Adventures

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

What's With Andy?

What's With Andy?

What's With Andy?

Meer weten...

Boek 7+ JR

De Gorgels

De Gorgels

De Gorgels

Meer weten...

Game 7+ JR

Takkie Kakkie

Takkie Kakkie

Takkie Kakkie

Meer weten...