Productie-detail

Lego: Marvel Super Heroes

Lego: Marvel Super Heroes

Game VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
4 waarderingen

De bekende Marvel superhelden Spiderman, de hulk en Wolverine in een game!

Warner Bros Games .

Beschrijving inhoud 

In de game LEGO: Marvel Super Heroes vormen de bekende superhelden van de Marvel strips en films, zoals Spiderman, de Hulk en Iron-Man, een team. Zij nemen het op tegen de Marvel vijanden als Loki. Deze vijanden maken een super wapen waarmee ze de wereld geheel onder controle kunnen krijgen. Maar dat laten de superhelden niet gebeuren! De game LEGO: Marvel Super Heroes kan door maximaal twee spelers tegelijk gespeeld worden. De game speelt zich af in New York, waar de speler vrij doorheen kan lopen. De speler gaat in New York op missies. Er moeten geheime personages worden vrijgespeeld en punten worden verzameld. De missies sluiten aan bij het verhaal van de superhelden. Wanneer een missie is geslaagd, kan de speler de missie opnieuw spelen met een superhelden-team naar keuze. De superhelden hebben ieder andere super krachten. De speler kan ook een eigen Superheld samenstellen.

LEGO: Marvel Super Heroes komt overeen met eerdere LEGO games: de missies duren gemiddeld 15 minuten en de speler moet vijanden verslaan. Ook het oplossen van puzzels en verzamelen van punten zie je hier terug. Missies zijn meerdere malen te spelen omdat er van alles in verborgen zit. Hierdoor valt er steeds meer te ontdekken en raak je nooit uitgespeeld. De game wordt bediend met vier knoppen op de controller en de stick. Op het beeldscherm wordt aangegeven wanneer welke knoppen ingedrukt moeten worden. De speler moet goed kunnen lezen om te weten wat er allemaal mogelijk is in de game. Er is geen auditieve ondersteuning en het spel is Engels gesproken. Wel is er Nederlandse ondertiteling. 

Leeftijdsadvies 

De game LEGO: Marvel Super Heroes is geschikt voor spelers vanaf 9 jaar. Een jongere speler, vanaf 6 jaar, kan met de hulp van een oudere speler gemakkelijk meespelen. Voor negenjarigen is het lezen van de ondertiteling goed te doen. Bovendien vinden kinderen van deze leeftijd levels die langer duren leuk. De veelzijdigheid in de game, van puzzelen tot het verslaan van vijanden vormt voor negenjarigen een uitdaging. 

Jullie mening

Ook leuk

App 9+ JR

VVN Verkeersexamen

VVN Verkeersexamen

VVN Verkeersexamen

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

13 in de oorlog

13 in de oorlog

13 in de oorlog

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Dance Academy

Dance Academy

Dance Academy

Meer weten...