Productie-detail

LEGO Batman 3: Beyond Gotham

LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Game VANAF 10 JR

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
0 waarderingen

Help?.red de aarde!!! Verzamel zo snel en zoveel mogelijk Lantern Rings om Brainiac te stoppen!

Warner Bros . Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PS Vita, Wii U, 3DS en PC. Ja. ?38,99.

Kenmerken

 • Xbox (360), Playstation 3 en 4, Wii, Nintendo 3DS, PC
 • Actie, avontuur
 • Batman
 • 15 minuten per missie
 • 45 missies
 • Vijand verslaan, code kraken

Beschrijving inhoud

In deze versie van LEGO batman nemen Batman en zijn vrienden het op tegen Brainiac. Deze vijand wil namelijk de aarde vernietigen om vervolgens een verzameling van miniatuursteden uit het hele universum te creëren. De game speelt zich op verschillende locaties af: in het riool, de stad, Hall of Justice, Batcave en nog meer plaatsen. In de game moet je een weg banen door de verschillende doolhoven en missies, vechten tegen de vijand en zo snel mogelijk de code kraken.

De game kan met maximaal twee personen tegelijk gespeeld worden. Net als de andere LEGO-games duurt een missie gemiddeld 15 minuten. Elke missie kun je meerdere malen spelen omdat er elke keer weer iets nieuws te ontdekken is. Er zijn veel aspecten in de game die naar voren komen: verzamelen van Lantern Rings, vechten tegen de vijanden, zoeken naar de juiste weg en het zo snel mogelijk kraken van een code. Door deze diversiteit raak je nooit uitgespeeld. De besturing van de game is eenvoudig. De game wordt bediend met de vier knoppen op de controller en de pijltjestoetsen om het personage te besturen. Ook is er op het beeldscherm te lezen welke knoppen er moeten worden ingedrukt. De speler moet hiervoor goed kunnen lezen. De game is Engels, maar er is wel Nederlandse ondertiteling.

Leeftijdsadvies

Deze game is geschikt voor spelers vanaf 10 jaar. Kinderen vanaf 10 jaar kunnen de ondertiteling lezen en begrijpen en snappen de besturing van de game. Ook hebben zij inzicht in de veelzijdigheid van de game. Ze weten dat het draait om vijanden verslaan, zoveel mogelijk Lantern Rings verzamelen, ontgrendelen van nieuwe missies. Kinderen jonger dan 10 jaar kunnen met behulp van een oudere speler gemakkelijk meespelen. Zij hebben enkel wat sturing nodig om de game en besturing te snappen en hulp bij het lezen van de ondertiteling.

 

MarcellaDeze recensie is geschreven door Marcella de Bruin. Marcella is leerkracht in groep 6 en 8 en geeft één keer per week gymles. Ze vindt het heerlijk om te lezen en gebruikt sommige boeken die ze recenseert voor Mediasmarties in de klas. Lees op de Mediasmarties recensentenpagina meer over onze recensenten.


Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 10+ JR

De beste vrienden quiz

De beste vrienden quiz

De beste vrienden quiz

Meer weten...

TV & Film 10+ JR

Rekenen met Mr. Right

Rekenen met Mr. Right

Rekenen met Mr. Right

Meer weten...

Boek 10-12 JR

Laat me gaan!

Laat me gaan!

Laat me gaan!

Meer weten...