Productie-detail

Kinect Adventures!

Kinect Adventures!

Game VANAF 5 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
57 waarderingen

Microsoft. Xbox 360 Kinect.
: 3.

Beschrijving inhoud

De Kinect voor de Xbox 360 werkt als een camera die de beweging van de speler registreert, zonder dat er een controller nodig is. Dit betekent dat de Kinect reageert op de beweging die de speler met zijn lichaam maakt. Het spelen van Kinect spellen is een actieve bezigheid, waardoor het kind in beweging blijft. Het spel 'Kinect Adventures!' is een verzameling van verschillende avontuurlijke spellen. In de 'Vrij spelen' modus kan de spelen uit vijf verschillende spelletjes kiezen, en in de 'Avonturen' modus moet de speler specifieke opdrachten voltooien. Sommige spellen speel je tegen de klok, wat voor de nodige uitdaging zorgt.

De keuze aan spelletjes is divers. In 'Rallybal' slaat de speler een bal rond om houten blokken kapot te slaan, in 'Rivierrace' moet de speler een bootje besturen door heen en weer te leunen en te springen en in '20.000 lekken' beschermt de speler een glazen koepel waar barsten in geslagen worden door vissen. Het doel in elk spel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen en een medaille te winnen. Elk spel is met 2 spelers te spelen door simpelweg een tweede speler voor de camera te laten staan. Ook horen er bij deze game enkele online functies. Zo kun je bijvoorbeeld online tegen vrienden of willekeurige mensen spelen, foto's uploaden naar een speciale site en deze bijvoorbeeld delen via Facebook. Bij het online gaan kunnen veilige keuzes worden gemaakt. Het beeld van de camera wordt niet meegezonden en de voice chat functie kan worden uitgezet. Bovendien kunnen via de familie instellingen van de Xbox alle online functies ook worden uitgeschakeld.

Leeftijdsadvies

De knoppen in de menu's zijn groot en vereisen geen fijne motoriek voor het selecteren. De speler beweegt zijn hand door de lucht en wijst het icoon aan wat hij wil selecteren. De tekst in het spel is Nederlands en de gesproken taal tijdens 'Avonturen' is Engels. Tijdens de laadschermen worden de spelletjes met duidelijke plaatjes uitgelegd, zodat het altijd duidelijk is hoe er gespeeld moet worden. Daarbij zijn de spelletjes van zichzelf erg intuïtief. Hoewel er dus wel even geoefend moet worden met een volledig nieuwe manier van een spel besturen, is het erg makkelijk om te leren. Daarom is Kinect Adventures geschikt voor spelers vanaf 5 jaar. Op deze leeftijd ontwikkelen kinderen hun motoriek door te spelen en dit spel zal dat alleen maar bevorderen. Een precieze, fijne motoriek is voor dit spel niet nodig. Het is wel aan te raden een oogje in het zeil te houden wanneer het kind gebruik wil maken van de online functies.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 5+ JR

Hocus Pocus met Alfons Alfrink

Hocus Pocus met Alfons Alfrink

Hocus Pocus met Alfons Alfrink

Meer weten...

App 5+ JR

Subway Surfers

Subway Surfers

Subway Surfers

Meer weten...

App 5+ JR

Quiver - 3D Coloring App

Quiver - 3D Coloring App

Quiver - 3D Coloring App

Meer weten...