Productie-detail

Just Dance 3

Just Dance 3

Game VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
22 waarderingen

Doe alle dansmoves na op hippe muziek en wordt zo een echte pro, oefen alleen of daag een tegenstander uit.

Ubisoft. PS3, Xbox 360, Nintendo Wii. Ja.
: 3.

Beschrijving inhoud

"Just Dance 3" is een spel dat helemaal draait om dansen en muziek. Je kunt met vier mensen tegelijk dansen op allerlei hits van verschillende genres; er is keuze van de jaren 70 tot en met nu en verschilt van pop, rock, dance tot hiphop. Bij elk nummer staat aangegeven met tekentjes hoe moeilijk de bewegingen zijn in dit nummer en hoe intensief het nummer is. Bij het uitvoeren van de liedjes is het de bedoeling dit zo goed mogelijk te doen. Bij elke beweging haal je punten en met die punten verdien je sterren. Hoe meer sterren je verdient hoe beter. Alle sterren die er in het spel verdiend worden, worden bij elkaar opgeteld. Hiermee speel je weer nieuwe items vrij, zoals extra nummers en dansen. Ook staat er onder alle liedjes wie de highscore heeft behaald. Waardoor het ook een uitdaging blijft om die high score te verbeteren.

Het spel is in het begin nog vrij lastig. Je moet de pasjes echt onder de knie krijgen. Dit zorgt er ook voor dat je na een paar keer spelen gemakkelijk je eigen scores kunt verbreken. Het spel is wel in het Engels maar dit hoeft geen belemmering te zijn. Er wordt weinig uitgelegd met woorden. En meestal staat er dan een plaatje bij, zoals wanneer het over de bewegingsruimte gaat. De besturing is heel gemakkelijk. Voor de Nintendo Wii hoef je alleen maar de controller in de hand te houden en bewegingen mee te doen, bij de andere consoles

Leeftijdsadvies

Als kinderen 8 jaar worden, zijn ze motorisch zoveel sterker geworden dat ze steeds beter worden in traditionele sporten zoals basketbal en voetbal (rollen, vangen etc. is goed onder de knie). Vanaf deze leeftijd zullen ze zich dus verder gaan specialiseren en worden ze beter in het maken van danspasjes door ze te herhalen en af te wisselen. "Just Dance 3" is te spelen vanaf ongeveer 8 jaar maar dan dan waarschijnlijk nog wel moeite hebben, vanaf 10 jaar zullen ze de pasjes beter kunnen. Dit alles verschilt natuurlijk per kind, hoeveel gevoel voor ritme een kind heeft en hoe makkelijk het de pasjes overneemt.

Bijzonderheden

  • "Just Dance 3" is beoordeeld op de Wii, maar ook beschikbaar op de PlayStation 3 Move en Xbox 360 Kinect
  • Voor de Xbox 360 Kinect kun je meezingen met je favoriete refrein mee en extra punten scoren met de Shout Out modus.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 8+ JR

Lucky Luke Go West

Lucky Luke Go West

Lucky Luke Go West

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Seabert

Seabert

Seabert

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Rio 2 3D

Rio 2 3D

Rio 2 3D

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren