Productie-detail

Invizimals: Het Verloren Koninkrijk

Invizimals: Het Verloren Koninkrijk

Game VANAF 8 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Ga samen met Hiro de strijd aan tegen de Steel Invizimals om zo Het Verloren Koninkrijk te redden.

Sony. Playstation 3. ?44,99.

Beschrijving inhoud

Hiro is een jongen die werkt voor een geheime organisatie. Na het afronden van zijn vorige missie mag hij gelijk weer op pad. Namelijk naar het Verloren Koninkrijk. Hier aangekomen blijkt dat dit koninkrijk in gevaar is. De Steel Invizimals (een soort robots) willen de wereld overnemen. Aan Hiro de taak om dit te voorkomen door vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. Hiervoor heeft hij de bijzondere krachten nodig van verschillende Invizimals.

De besturing van het spel is erg eenvoudig en wordt tekstueel uitgelegd tijdens het hele spel. Wanneer de speler bijvoorbeeld vergeet hoe hij/zij over een richel moet lopen, kan hij/zij rechts bovenin het scherm zien hoe dit moet. Er worden steeds (Nederlandstalige) auditieve doelen en aanwijzingen gegeven, waardoor de verhaallijn gemakkelijk gevolgd kan worden. Het spel slaat automatisch op en begint bij het laatste ‘checkpoint’ wanneer de speler dood gaat. Naast het gewone spel, waar de speler de verhaallijn volgt, kan er ook online worden gevochten tegen vrienden of willekeurige mensen op het internet. Om hier gebruik van te maken moet de speler zich aanmelden bij het ‘Playstation Network’. De vormgeving is 3D en kleurrijk. Sommige namen van personages en woorden in het spel zijn moeilijk, zoals: ‘Ocelotl’ en ‘projectiel’. Deze worden niet uitgelegd, maar zijn niet nodig om het spel te begrijpen. De laadtijd tussen de verschillende levels is lang.

Leeftijdsadvies

‘Invizimals: het Verloren Koninkrijk’ is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Zij zijn motorisch voldoende ontwikkeld om het spel te besturen. Daarnaast kunnen achtjarigen zich steeds langer op een taak concentreren. Alle acties worden duidelijk uitgelegd en zijn voor kinderen zelfstandig te doen. Hierdoor hebben ze geen hulp nodig van een volwassene. Er is voor achtjarigen voldoende uitdaging om het spel langere tijd te spelen.

Jullie mening

Ook leuk

Boek 8+ JR

Villa Willemina

Villa Willemina

Villa Willemina

Meer weten...

TV & Film 8+ JR

Prof. Dr. Testkees

Prof. Dr. Testkees

Prof. Dr. Testkees

Meer weten...

Boek 8+ JR

Stijn, uitvinder zet een tent op

Stijn, uitvinder zet een tent op

Stijn, uitvinder zet een tent op

Meer weten...