Productie-detail

Happy Harvest

Happy Harvest

Game VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
67 waarderingen

Online game.

Beschrijving inhoud

“Happy Harvest” is een online game die te spelen is via Hyves. Je begint met 6 stukken land en 3000 munten, dit kun je uitbreiden tot een complete boerderij met allerlei buren. Voor uitbreiding moet je allerlei taken uitvoeren, deze beginnen simpel om je te laten kennismaken met spel, maar worden daarna ingewikkelder (meer spullen nodig). Je krijgt ervaringspunten bij het oogsten van je ingezaaide velden of door het helpen van je buren. Zodra je genoeg ervaring hebt opgedaan, ga je een level omhoog. Het is dus essentieel dat vrienden van je dit spel ook spelen omdat hen nodig hebt om verder in het spel te komen. Voor het verdienen van ‘charmpunten’ moet je hen cadeaus geven (of ontvangen) etc. Dit heeft ook weer invloed op je oogst. Vrienden krijg je huidige vrienden op Hyves uit te nodigen voor het spel.

Gaat de uitbreiding niet snel genoeg, dan kun je credits kopen. 475 credits kosten €30. Sommige spullen en dieren kun je alleen met deze credits kopen. Dit kan via IDEAL, telefoon, sms, Paypal en walliecard. Je krijgt altijd 1 credit wanneer je een level omhoog gaat. Naast de uitbreiding van je boerderij en doen van je taken kun je ook met je vrienden praten. Het spel bevat korte schriftelijke instructies

Leeftijdsadvies

Happy Harvest is een simulatiespel waar een beetje strategie voor nodig is, je moet namelijk plannen hoe je je boerderij runt. Vanaf 9 jaar wordt het onderhouden van vrienden steeds belangrijker en zullen kinderen behoefte hebben om met hun vrienden dit spel te spelen. Ook kunnen ze dan beter schriftelijk kunnen uitdrukken middels de chatfunctie.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Mijn opa de bankrover

Mijn opa de bankrover

Mijn opa de bankrover

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

Lemonade Mouth

Lemonade Mouth

Lemonade Mouth

Meer weten...

Boek 9+ JR

Floortje op vakantie

Floortje op vakantie

Floortje op vakantie

Meer weten...