Productie-detail

Gumball - Spetter Meester

Gumball - Spetter Meester

Game VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
31 waarderingen

Cartoon Network. Online game.

Beschrijving inhoud

Dit spel is gebaseerd op het TV-programma Gumball dat te zien is op Cartoon Network. In "Spetter Meester" proberen Gumball en Darwin de beste duiken te maken vanaf de duikplank het zwembad in. Om de beurt proberen ze mooi te springen en daarbij zoveel mogelijk ringen te pakken op hun weg naar beneden. Bij iedere duik moeten zij een bepaald aantal ringen verzamelen om opnieuw te mogen duiken en dus door te gaan naar het volgende level. In hun sprongen moeten Gumball en Darwin proberen om de bloempotten en vogels te ontwijken, want hierdoor verliezen ze ringen die ze eerder hebben verzameld. Daarnaast kunnen ze extra punten verdienen door aan het einde van hun sprong een bommetje te maken. De jury aan de rechterkant van het zwembad geeft hen cijfers van 1 tot 10 voor hun sprong. Links van het zwembad staan er supporters die hen toejuichen. Na 15 keer duiken zijn ze een prof.

De instructie aan het begin van het spel is in korte, eenvoudige zinnen beschreven en wordt ondersteund door afbeeldingen. De speler gebruikt zijn muis om tijdens het springen zoveel mogelijk ringen te verzamelen. Hiervoor moet hij de cursor over het beeldscherm heen en weer bewegen. Om een bommetje te maken moet hij aan het einde van de sprong met de linkermuisknop klikken. Wat aan het begin van het spel niet wordt verteld is dat je de obstakels, zoals de vogels en de bloempotten, kunt wegslaan wanneer je met de linkermuisknop klikt. Deze verborgen functie vergroot de kans om de levels goed af te ronden. Wanneer je een level niet haalt kun je tot 3 keer toe opnieuw beginnen met dat level. Lukt het na 3 keer nog niet dan zul je van voren af aan moeten beginnen.

Leeftijdsadvies

Het spel "Spetter Meester" is geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar. Kinderen in deze leeftijd kunnen omgaan met spellen met regels en meerdere elementen tegelijk. Het doel van dit spel is verder simpel: zo veel mogelijk ringen verzamelen tijdens de duik en voor een hoger puntenaantal een bommetje maken en items ontwijken. Rond deze leeftijd houden kinderen ook van gekke, simpele, flauwe spellen waar "Spetter Meester" bij aansluit.

 

Jullie mening

Ook leuk

Website 6+ JR

Okki

Okki

Website 6+ JR

Bamboeclub

Bamboeclub

Bamboeclub

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

Rekenen met Raaf

Rekenen met Raaf

Rekenen met Raaf

Meer weten...