Productie-detail

Fifa 2011

Fifa 2011

Game VANAF 7 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
102 waarderingen

Nintendo Wii, DS, PC, PS3, Ps2, Xbox 360..
PEGI 3..

Beschrijving inhoud

"Fifa 2011" is de 18e editie van het bekende voetbalspel. Net als in voorgaande edities kan je wedstrijden spelen tegen de computer of iemand anders. In de spelmodus 'carrière' kan je ook één speler of keeper besturen en daarmee een profvoetballer worden. Online is er ook nog de mogelijkheid om tegen andere spelers te spelen.

Dit spel biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen de niveaus amateur, semi-prof, professioneel, wereldklasse en legendarisch. De besturing kan wel lastig zijn. Zo heb je aparte knoppen voor lopen, sprinten, gewone pass, hoge pass, schieten en geplaatst schieten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden binnen het spel. In de carrière modus is de besturing net nog iets ingewikkelder omdat je vanuit een first-person perspectief speelt. De wedstrijd is dan te zien vanuit de ogen van één persoon, hiermee lijkt het net alsof je daadwerkelijk op het veld staat. Dit perspectief is alleen van toepassing in de spelmodus carrière. Bij gewone wedstrijden biedt het normale perspectief hoog vanaf de zijkant zicht op een groot deel van het veld. In "Fifa 2011" kan je zelf kiezen met welke bekende club je wilt spelen, bijvoorbeeld met Ajax, Barcelona of AC Milan. Het nieuwe aan de 2011 editie, is dat de gebruiker als keeper kan spelen. Ook heb je in dit spel meer controle over de bal dankzij het nieuwe passing-systeem. Tot slot kun je favoriete stadiongeluiden inladen om de spelers naar de overwinning te schreeuwen.

Leeftijdsadvies

"Fifa 2011" is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Ze leren dan namelijk om motorische vaardigheden te combineren die nodig zijn om de soms ingewikkelde besturing onder de knie te krijgen. Daarnaast leren ze in deze periode ook steeds meer deelnemen aan spellen met regels.

Bijzonderheden

"Fifa 2011" is getest op de Playstation 3 maar ook beschikbaar op de Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS, PlayStation 2 en PSP.

Trailer

Jullie mening

Ook leuk

Website 7+ JR

Zapp

Zapp

App 7+ JR

Het Klokhuis: Zoek het uit

Het Klokhuis: Zoek het uit

Het Klokhuis: Zoek het uit

Meer weten...

TV & Film 7+ JR

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Kick Buttowski

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren