Productie-detail

Easter Basket Maker

Easter Basket Maker

Game VANAF 3 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2 waarderingen

Maak je eigen paasmandje in dit online spel. Kook en verf eerst de eieren en versier dan het mandje!

Online. Gratis.

Kenmerken

  • Online game
  • Pasen, eieren versieren
  • Klikken

Beschrijving inhoud

Easter Basket Maker is een spel dat online te spelen is. In het spel is het de bedoeling om een paasmandje samen te stellen. Eerst moet je als spelers eieren koken. Dan kun je ze pas gaan verven. Wanneer je dit gedaan heb kan je tenslotte een mandje kiezen en deze versieren.

De bediening van het spel is heel makkelijk. Om het mandje samen te stellen moet de speler wel een volgorde volgen. Deze volgorde wordt duidelijk aangegeven. Zo licht het object op dat als eerste gebruikt moet worden. Een ei licht bijvoorbeeld op voordat je deze in de pan kan doen. Pas wanneer je het ei in de pan hebt gedaan kan je hier water bij gieten. Eerst licht dus het ei op, dan pas het water. Om objecten te verschuiven moet je op de objecten klikken en ze daarna verslepen.

Het spel is in het Nederlands ook bekend onder de naam 'Paasmandje maken'. Het spel is online te spellen op verschillende spelletjeswebsites. Er is wel altijd reclame aanwezig waardoor kinderen op andere websites terecht kunnen komen.

Leeftijdsadvies

De bediening van het spel is erg simpel. Het object dat aangeklikt moet worden, licht op. Daarna licht het volgende object pas op. Hierdoor is er een duidelijke volgorde in het spel. Jonge kinderen zullen het spel daarom al kunnen spelen. Voor oudere kinderen zal het spel niet uitdagend genoeg zijn. Kinderen vanaf drie jaar kunnen al omgaan met een muis. Omdat er in het spel alleen maar met de muis geklikt en gesleept hoeft te worden, kunnen zij hier prima mee omgaan. Een uitleg ontbreekt in het spel, maar het spel is zo simpel dat dit ook niet nodig is. Door de oplichtende objecten en het gebruik van de muis is het spel eenvoudig genoeg.

Leeftijdsadvies: Vanaf 3 jaar

Jullie mening

Ook leuk

App 3+ JR

Dr. Panda Brandweer

Dr. Panda Brandweer

Dr. Panda Brandweer

Meer weten...

App 3+ JR

Toca Kitchen

Toca Kitchen

Toca Kitchen

Meer weten...

Boek 3+ JR

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Agent en Boef en de tekenstreken

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren