Productie-detail

Disney Infinity

Disney Infinity

Game VAN 7 T/M 10 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
5 waarderingen

Speel met echte Disney figuren zoals Buzz Lightyear en red de Toy Story wereld!

Disney. Xbox, PS3, WI, WI u, Nintendo 3S, PC, iPad. 19,99.

Beschrijving inhoud


Disney Infinity is een spel dat gebruik maakt van echte, tastbare Disney figuren als de Incredibles, Cars en Mickey Mouse. De speler zet de spelfiguurtjes op een platform wat aan de spelcomputer gekoppeld zit. De game bestaat uit meerdere werelden, met elk z'n eigen doel. Zo moet je in Toy Story met Buzz Lightyear een planeet redden, en in Monsters University sluip je rond op de campus van de rivaliserende school. De opdrachten die de speler moet uitvoeren zijn nooit te moeilijk, waardoor elke speler het einde kan halen. Een Nederlandse stem moedigt de speler aan. Zelfs al verliest de speler een opdracht, de stem blijft positief en spoort de speler aan om niet op te geven.


Elk Disney figuur heeft zijn of haar eigen speciale vaardigheden. Die komen van pas bij het vrijspelen van verborgen locaties en uitdagingen. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk figuurtjes te verzamelen. De speler kan dan meer bereiken in het spel. En hoe meer er met een Disneyfiguurtje gespeeld wordt, hoe sterker deze wordt. Bij Disney Infinity kunnen twee spelers tegelijkertijd spelen. De voorwerpen die de speler vrij speelt, zoals huisjes, planten en wapens zoals een toiletpapierkanon, kunnen gebruikt worden in de 'Toy Box'. Dat is een lege wereld die de speler helemaal zelf mag invullen. De speler kan ook zelfgemaakte werelden van anderen downloaden. Er is geen online interactie met andere spelers mogelijk. 


Leeftijdsadvies


Disney Infinity is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. De werelden zitten niet moeilijk in elkaar en de speler kan nooit echt 'af' gaan. Wel moet de speler de controller goed snappen, alle knoppen worden namelijk gebruikt. De Toy Box wereld is ook geschikt vanaf deze leeftijd. Het stimuleert de leergierigheid en creativiteit van de speler en door de complexiteit zullen ook oudere kinderen er veel uit kunnen halen.  

Jullie mening

Meer van Disney XD

Website 7+ JR

Disney XD

Disney XD

Disney XD

Meer weten...

Boek 8+ JR

Disney XD Boys Boek

Disney XD Boys Boek

Disney XD Boys Boek

Meer weten...

Ook leuk

TV & Film 7+ JR

Pietje Bell

Pietje Bell

Pietje Bell

Meer weten...

Game 7+ JR

Iglo spel

Iglo spel

Iglo spel

Meer weten...

Game 7+ JR

Piet Piraat - Mummie- en Geestenspel

Piet Piraat - Mummie- en Geestenspel

Piet Piraat - Mummie- en Geestenspel

Meer weten...