Productie-detail

In De Grote Papier Race

In De Grote Papier Race

Game VANAF 9 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
1 waarderingen

Ontwerp je eigen stoere racevoertuig en ga de strijd aan met bekende tekenfiguren.

Cartoonito. Online game.

Beschrijving inhoud

In De Grote Papier Race, is het de bedoeling dat je een origineel racevoertuig ontwerpt en daarmee een wedstrijd speelt. Bij aanvang van de online game maak je een eigen account aan en zoek je een tekenfiguur uit waarmee je een voertuig wilt maken. Daarna kies je een stoer voertuig uit. De keuze is groot. Zo kun bijvoorbeeld je een luchtballon pimpen of het ruimteschip van een nieuw kleurtje voorzien. Ook kun je de voertuigen verder aankleden met stickers en glitters. Wanneer je de ideale setting hebt gekozen en tevreden bent met jouw creatie, sla je hem op. Je kunt er later dan nog eens mee racen.

Vervolgens kun je kiezen of je alleen gaat racen of met een ander. Tijdens het racen, moet je oppassen voor prullenbakken, scharen en andere kantoorartikelen die schadelijk zijn voor je papieren racemonster. Hierdoor neemt je snelheid erg af. Door een schild, energie of gezondheid symbool te pakken ga je sneller. Wie het eerst over de finish is wint.Aan het einde kun je weer opnieuw beginnen of met een andere creatie racen.

De besturing gaat soms iets wat stroef bij het pimpen. Je schuift met je muis van links naar rechts in de knutselbak voor een leuk design. Dit gaat traag. Verder staat er duidelijk aangegeven waar je het knutselwerk kan opslaan. Tijdens het racen gebruik je alle pijltjestoetsen. De game duurt meer dan vijf minuten aangezien er twee activiteiten zijn. De woorden staan groot en duidelijk in beeld. Verder is het een leuk spel voor zowel jongens als meisjes. Meisjes kunnen de stoere voertuigen iets meisjesachtiger maken en de jongens kunnen lekker racen. Er is geen auditieve uitleg maar er is wel een applaus en een vrolijk muziekje als je finisht.

Leeftijdsadvies

De game is geschikt voor kinderen vanaf negen jaar. Op deze leeftijd krijgen kinderen meer interesse voor sport en mode. Kinderen van negen jaar kunnen zich daarnaast ook al meer concentreren. De game is ook leuk voor jongere kinderen maar die zullen meer moeite hebben met de navigatie tijdens het pimpen.

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 9+ JR

Heartland

Heartland

Heartland

Meer weten...

Website 9+ JR

Willem Wever

Willem Wever

Willem Wever

Meer weten...

TV & Film 9+ JR

De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek

De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek

De Piraten! Alle buitenbeentjes aan dek

Meer weten...

Kleurplaten!

Kleur hier je favoriete televisiekarakter.
Start met kleuren