Productie-detail

Cars 2 - De Internationale Race Van Takel

Cars 2 - De Internationale Race Van Takel

Game VANAF 6 JR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
72 waarderingen

Nintendo Wii, DS, PC, PS2, PS3. Ja.
: 3.

Beschrijving inhoud

In deze game, gebaseerd op de gelijknamige film, speel je als Lightning McQueen in een nieuw verhaal dat zich na de film afspeelt. Takel heeft een toernooi opgezet rondom Radiator Springs waar beroemde raceauto's van de hele wereld op afkomen. Het doel is dat je elke race als eerste eindigt, om op die manier het verhaal te vorderen.

Races kunnen op verschillende moeilijkheidsgraden gespeeld worden, en dit kan altijd worden aangepast. Spelers worden aangemoedigd door het gejuich van de auto. Voor spelers die het racen even gezien hebben, kunnen er ook kleine minigames worden gespeeld of de speler kan rondcrossen in de stad. Hiermee wint de speler extra punten en worden stickers en laklagen vrijgespeeld. Het spel is volledig Engelstalig, zonder Nederlandse ondertiteling. Dat maakt het moeilijk om het verhaal en de uitleg van speciale racetypen te begrijpen. De handleiding is wel in het Nederlands. De besturing met het toetsenbord kan worden aangepast naar eigen wens. Er kan ook worden gespeeld met een controller/joystick.

Leeftijdsadvies

Deze game is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is slechts 1 belangrijk element in de game, en dat is het zo snel mogelijk racen naar de finish. Het is wellicht handig om in het keuzemenu de hulp van een ouder of opvoeder te gebruiken. Daar kan bijvoorbeeld ook worden ingesteld met welke toetsen op het toetsenbord de speler wil racen.

Bijzonderheden

"Cars - De Internationale Race van Takel" is getest op de PC maar ook beschikaar op de Nintendo Wii, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3 en zelfs nog Game Boy Advance.

 

Jullie mening

Ook leuk

TV & Film 6+ JR

Genji

Genji

Podcast 6-9 JR

De Waanzinnige Podcast

De Waanzinnige Podcast

De Waanzinnige Podcast

Meer weten...

TV & Film 6+ JR

LEGO: The Movie

LEGO: The Movie

LEGO: The Movie

Meer weten...