Team

 

Dit zijn de mensen achter Mediasmarties. Je kunt individueel contact met ons opnemen als je een specifieke vraag hebt. Veelgestelde vragen vind je hier.

Ilona Jens - Directeur

Wie ben ik? Producent van tv-producties, bedrijfsfilms en content voor internet van concept tot eindmontage, onder de naam JVtv. Mijn hart ligt bij kinderen & media, educatie is onze specialiteit. Klanten zijn o.a. omroepen als NTR en AVROTROS, maar ook bijvoorbeeld educatieve uitgeverijen als Thieme Meulenhof en BLINK. Kinderen zijn 'digital natives', zij hebben vooral een leven online, en daardoor is ons werkveld ook verplaatst naar hun digitale wereld! Twee jaar geleden hebben we Mediasmarties overgenomen. Erg leuk om dit platform nu uit te bouwen door advies te geven over kindermedia, ons team aan te sturen en contact met klanten te onderhouden. Daarnaast geef ik gastcolleges over mediawijsheid op hogescholen en universiteiten en organiseer ik events over Kids & Mediagebruik. Geweldig om te doen, want daar ontmoeten de professionals elkaar en delen ze hun kennis!  

Telefoon: 06 53 24 00 56
ilona@jvtv.nl
www.jvtv.nl 

Robieke Roesink - Redactie, social media

Tijdens mijn opleiding Film- en Televisiewetenschap in Utrecht ben ik als stagiaire begonnen bij Mediasmarties. Na vier maanden stage te hebben gelopen mocht ik blijven hangen! Momenteel werk ik twee dagen in de week als redacteur. Ik houd me bezig met het redigeren van de recensies die onze recensenten schrijven en het schrijven van nieuwsberichten rondom kinderen en media. Daarnaast coördineer ik de recensenten, onderhoud ik contacten met, en vraag ik mediaproducten aan bij, uitgeverijen en app-ontwikkelaars en onderhoud ik onze social mediakanalen. Het leuke aan redacteur zijn vind ik het bezig zijn met taal en de uitdaging contact te krijgen met de doelgroep. Het geeft mij voldoening me in te zetten voor mediawijsheid bij kinderen en ik vind het leuk om ouders te helpen in de keuze voor hun kinderen. Aangezien kinderen steeds meer te maken krijgen met nieuwe media is dat erg belangrijk. Zelf houd ik het meest van films kijken. Ook dans ik flamenco en vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan. 

robieke@jvtv.nlIlse Vocking - Producent JVtv | Mediasmarties

Telefoon: 06 53 73 74 29
ilse@jvtv.nl
www.jvtv.nl 

Contact met Mediasmarties

 

Adresgegevens

JVtv Media | Mediasmarties

mediasmarties@jvtv.nl


Adres:
De Pionier
Grebbeberglaan 15
3527 VX Urecht